Οι δύσκολοι καιροί που περνάει η χώρα μας έχουν αφήσει ανεπηρέαστο, όπως φαίνεται, το ζευγάρι της Μαρίνας Βερνίκου και του Μίλτου Καμπουρίδη, το οποίο χτίζει ένα «ανάκτορο» στην ταπεινή περιοχή του Λυκαβηττού. Η κόρη του παραιτηθέντος υφυπουργού Ναυτιλίας και εφοπλιστή, Γιώργου Βερνίκου και ο επιχειρηματίας σύζυγός της χτίζουν μία υπερπολυτελή κατοικία στην οδό Κλεοµένους, ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο St. George Lycabettus. Παράλληλα, αρκετοί είναι οι άνδρες ασφαλείας που φρουρούν την περιοχή σε αρκετά μεγάλη ακτίνα.

Οι περιπολίες έχουν 24ωρη διάρκεια και περιλαµβάνουν όχι µόνο την οδό Κλεοµένους αλλά και σηµαντική έκταση της περιοχής του Λυκαβηττού.

Πολλά λέγονται επίσης και για το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά του συγκεκριµένου οικοπέδου. Η super glamorous κατοικία που ετοιµάζει το ζεύγος Βερνίκου - Καµπουρίδη είναι πλέον θέµα συζήτησης σε στενούς επιχειρηµατικούς και κοινωνικούς κύκλους.

Είναι εντυπωσιακές οι πολυτέλειες που θα περιλαμβάνει η έπαυλη. Θα έχει τρία υπόγεια, με το ένα να φιλοξενεί το γκαράζ, το δεύτερο αποθηκευτικούς χώρους και το τρίτο το playroom. Οι περίοικοι υποστηρίζουν ότι οι σιδερένιες εγκαταστάσεις θα καλυφθούν από κρύσταλλο, κάτι σαν ένα διάφανο «πάτιο» μέσα από το οποίο οι ιδιοκτήτες θα έχουν εκπληκτική θέα στην πόλη που απλώνεται μπροστά τους, με την Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο.

Σημειώνεται ότι το ζεύγος ζήτησε συγνώμη και πλήρωσε την προσωρινή εγκατάσταση μια κυρίας στο δηµοφιλές ξενοδοχείο του ίδιου δρόµου, διότι το γεωτρύπανο της υπό κατασκευήν έπαυλης χτύπησε τον τοίχο της κρεβατοκάµαράς της, στο διαμέρισμά της στον πέμπτο όροφο.

Με πληροφορίες από το kourdistoportocali.com