Όταν η Katie Holmes μίλησε στο περιοδικό ELLE που θα κυκλοφορήσει 17 Ιουλίου ήταν περίπου έξι εβδομάδες πριν από την κατάθεση του διαζυγίου από τον Tom Cruise και ίσως να είχε υπαινιχθεί η απόφασή της να χωρίσει μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Όταν ρωτήθηκε για τον Tom Cruise και το όνομα που κουβαλά ως η «κυρία Cruise» απάντησε: «Εδώ και 30 χρόνια είναι ο Tom Cruise…Ξέρω ποια είμαι, που βρίσκομαι και τι θέλω να κάνω στη συνέχεια, επομένως θέλω να συγκεντρωθώ σε αυτό».

Στην ίδια συνέντευξη η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε ότι "τίποτα δεν σου χαρίζεται, αντιθέτως, χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο όταν είσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας".

Σε ηλικία 20 ετών η Katie προσπαθούσε σκληρά να επιβιώσει, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της. "Αισθάνομαι μεγαλύτερη άνεση με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε μία νέα φάση της ζωής μου", τονίζοντας ότι νιώθει πιο σέξι.

Πάντως ο Carter Smith, που υπογράφει τη φωτογράφιση, δήλωσε ότι η ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει άμεσα στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για τον Tom και κατάφερε να τις αντιστρέψει, βάζοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την ίδια.

Πηγή: protothema.gr