Ένα σημείωμα που «καίει» την Κάρλα Μπρούνι και αποκαλύπτει το πιο ένοχο μυστικό της έρχεται στη δημοσιότητα και προκαλεί «πονοκέφαλο» στην πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί. Σε ποιον η Κάρλα Μπρούνι έγραφε ότι θα είναι για πάντα ερωτευμένη μαζί του;

Ο εκλεκτός της Κάρλα δεν ήταν άλλος από τον Μικ Τζάγκερ και μάλιστα την περίοδο που ήταν ακόμη με την Τζέρι Χαλ.

«Θα είμαι η παντοτινή ερωμένη σου», έγραφε το σημείωμα που έπεσε στα χέρια της Τζέρι Χαλ την εποχή που εκείνη μόλις είχε γεννήσει την Τζόρτζια Μέι (Ιανουάριος 1992) και ο Μικ στέγαζε τον έρωτά του με την 23χρονη τότε Μπρούνι σε μια βίλα στο Πουκέτ.

Η Τζέρι πήρε τηλέφωνο τον Μικ, ο οποίος και αρνήθηκε ότι ήταν δίπλα του η Κάρλα.
Την επόμενη φορά που συναντήθηκε η Χαλ με την Μπρούνι, στο lobby του Ritz στο Παρίσι, η Τζέρι την αποκάλεσε τσούλα και της ζήτησε «να αφήσει ήσυχο τον άντρα της».

Κάτι που δεν ήταν γραφτό να συμβεί, καθώς η σχέση του Μικ με την Κάρλα ήταν κάτι πάνω από καρμική, πάντα σύμφωνα με το αποκαλυπτικό βιβλίο «Ιn Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger» που μόλις κυκλοφόρησε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1990, κατά την διάρκεια της Urban Jungle περιοδείας των Rolling Stones.
Την εποχή εκείνη η Κάρλα έβγαινε με τον Έρικ Κλάπτον, ο οποίος και μάταια παρακάλεσε τον Μικ να την αφήσει ήσυχη, λέγοντάς του «Όχι και αυτή Μικ. Νομίζω ότι την έχω ερωτευτεί».

Μερικά χρόνια αργότερα η Μπρούνι άφησε τον Μικ επειδή βαρέθηκε τις παράλληλες σχέσεις του, αλλά ποτέ δεν τον ξέχασε.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η παθολογική ζήλια που τρέφει ο Σαρκοζί στο πρόσωπό του.
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας αρνήθηκε να αγοράσει ένα penthouse διαμέρισμα στο Παρίσι (το οποίο άνηκε στον Υβ Σαν Λορέν), μόλις έμαθε ότι στην ίδια πολυκατοικία διατηρεί διαμέρισμα και ο frontman των Rolling Stones.

Χαρακτηριστικό της ζήλιας του Σαρκοζί είναι και το γεγονός πως όταν ο ισχυρός άνδρας έκανε διακοπές στον Γαλλικό νότο, και πληροφορήθηκε ότι λίγο πιο πέρα παραθερίζει ο Τζάγκερ, ζήτησε από την Κάρλα να τον φωνάξει για να γνωριστούν και, όταν αυτό συνέβη, επέμενε να του φέρεται με τον πλέον αγενή και απαξιωτικό τρόπο.

Όπως μάλιστα δηλώνει στο βιβλίο πηγή κοντά στο ζεύγος «Ο Σαρκοζί ζηλεύει τον Μικ».