current views are: 1

11 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση09:21

Σίσσυ Χρηστίδου: Με μαγιό και… πιασίματα! (φωτό)

Σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1».

Δημοσίευση 09:21’
αρθρο-newpost

Σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1».

Σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1». Η γνωστή παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο. Η εμφάνιση της με μαγιό μας έδειξε ότι απέχει αρκετά από την τηλεοπτική της εικόνα, καθώς η Σίσσυ έχει μία χυμώδη και πληθωρική σιλουέτα, με την οποία, ωστόσο, δείχνει να νοιώθει άνετα.

Τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της, Φίλιππου- Ραφαήλ, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να χάσει ακόμα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Η φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και τα πιασίματά της, τράβηξαν την προσοχή μας.

Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι το καλοκαίρι δεν αγχώνεται καθόλου με το σώμα της, καθώς όλο το χρόνο εξαιτίας της τηλεοπτικής της παρουσίας αναγκάζεται να στερείται. «Σημασία έχει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου» είχε πει πρόσφατα η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια.

Δείτε τις αρετουσάριστες photo από την εμφάνιση της Σίσσυς με μαγιό, οι οποίες δείχνουν ότι και οι επώνυμες έχουν περιττά κιλάκια…

πηγή: περιοδικό Ciao 

 


σχετικα αρθρα