Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε κυριολεκτικά για τρίχες. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχει αυτό το διάστημα κάποιον σύντροφο για να μονοπωλήσει την τηλεοπτική συζήτηση αναφερόμενη στο πρόσωπό του αλλά ούτε και εκπομπή - λόγω καλοκαιριού. Γι΄ αυτό και επέλεξε να μιλήσει για το χρώμα και μήκος των μαλλιών της ενώ συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με την δήλωσή της: «Είμαι η μόνη φυσική ξανθιά στην ελληνική τηλεόραση!»

Και σαν να μην έφτανε η «σοκαριστική» αυτή δήλωσή της, συνέχισε την «εξομολόγησή» της αναφερόμενη στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Υποστήριξε λοιπόν μεταξύ άλλων ότι «Δεν έκοψα τα μαλλιά μου για να διαφοροποιηθώ από την Ελένη!... Όταν έκοψα τα μαλλιά μου ήμουν ήδη 2 χρόνια μακριά από την Ελένη. Τα μαλλιά μου είναι ίσια και λεπτά, που σημαίνει ότι όταν είναι μακριά δεν στέκεται τίποτα. Τα είχα ξανακόψει στα 19 και το είχα βολευτεί πολύ! Οι άντρες, παραδόξως, με προτιμούν με κοντό. Όταν τα πρωτοέκοψα ένιωθα πιο «αντρουά», μου πήρε χρόνο να νιώσω καλά με τους άντρες όταν τα πρωτοέκοψα».

Τώρα γιατί να ενδιαφέρουν τον τηλεθεατή οι τοποθετήσεις της Ελεονώρας περί κόμης είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...