current views are: 7

11 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση16:37

Άντζελα Δημητρίου: Έχω να κάνω σεξ πάνω από ένα χρόνο!

Η ανατρεπτική Άντζελα Δημητρίου έδωσε μια συνέντευξη φωτιά, στο περιοδικό ΟΚ και μας εξέπληξε με τα λεγόμενά της…

Δημοσίευση 16:37’
αρθρο-newpost

Η ανατρεπτική Άντζελα Δημητρίου έδωσε μια συνέντευξη φωτιά, στο περιοδικό ΟΚ και μας εξέπληξε με τα λεγόμενά της…

Η ανατρεπτική Άντζελα Δημητρίου έδωσε μια συνέντευξη φωτιά, στο περιοδικό ΟΚ και μας εξέπληξε με τα λεγόμενά της… Τα μπότοξ και οι πλαστικές
«Το πρώτο μου μπότοξ το έκανα στα 42 μου και το επαναλαμβάνω κάθε οκτώ μήνες. Έκανα επίσης ανόρθωση στήθους όταν γέννησα την Όλγα και διατηρείται ακόμα μια χαρά, γιατί το προσέχω πολύ. Κάνω μπάνιο χειμώνα-καλοκαίρι με κρύο νερό και τώρα τελευταία μου έχει μπει η ιδέα να γίνω χειμερινή κολυμβήτρια. Δεν φοβάμαι το νυστέρι. Αν δω ότι με τα μπότοξ δεν έχω πια αποτέλεσμα, ίσως να κάνω και ένα mini lift που έχουν κάνει τόσες και τόσες. Όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη μετά από το πρώτο μου μπότοξ τρόμαξα βλέποντας ότι δεν μπορούσα να κάνω καμία έκφραση. Όταν όμως βλέπεις τις ρυτίδες έκφρασης να εξαφανίζονται και εκεί που έδειχνες κουρασμένη και συνοφρυωμένη, όλοι σου λένε πόσο φρέσκια είσαι, δεν μπορεί να μην σου αρέσει».  

Η ηλικία της και η γκαρνταρόμπα της
«Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Είμαι πενήντα επτά. Δεν έχω κόμπλεξ με την ηλικία μου. Σημασία δεν έχει πόσο είσαι αλλά πόσο αισθάνεσαι! Είμαι πενήντα επτά και όλοι μου λένε ότι δεν δείχνω πάνω από σαράντα!» Στην ερώτηση ποιο είναι το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, απάντησε: «Μη μου το θυμίζεις. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Έχω κάνει πολλές βλακείες και τις έχω μετανιώσει. Έχω ξοδέψει εκατομμύρια».

Η απατημένη Άντζελα και το ξύλο που έχει ρίξει στο σύζυγό της
«Ναι, με έχουν απατήσει. Δεν έχω πιάσει κανένα με καμία επ’ αυτοφώρω. Συνήθως τα μάθαινα μετά. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα με πήρε η ίδια τηλέφωνο και μου είπε:¨ Έλα να σου δείξω τι μηνύματα μου στέλνει ο άντρας σου¨. » Όσο για την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατάει, δήλωσε: » Έφαγε πολύ ξύλο! Πρέπει να πονάει ακόμα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν είχε τελειώσει μαζί μου και πήγαινε με οποιαδήποτε άλλη. Αλλά την παράλληλη σχέση δεν την σηκώνω».

Ο ζηλιάρης Στηβ, ο άντρας που σήκωσε χέρι πάνω της και τα δάκρυά της για τους έρωτες
«Με ζήλευε και ακόμα με ζηλεύει ο Στηβ Κακέτσης. Αυτός όμως που μου είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας που ήταν δερματέμπορας. Δεν ήθελε με τίποτα να φοράω μίνι φορέματα. Ανέβηκε λοιπόν στην πίστα και μου έσκισε το ρούχο. Ο πατέρας της Όλγας με ζήλευε παράφορα και μια φορά με χτύπησε. Δεν μιλάμε για ένα απλό χαστούκι. Μιλάμε για ξύλο. Δεν υπήρξε δεύτερη φορά. Άνοιξα την πόρτα, έφυγα και του έκανα μήνυση, την οποία απέσυρα μετά. Δεν επιτρέπεται ένας άντρας να χτυπάει μια γυναίκα.» Έχει κλάψει για δυο άντρες στη ζωή της: «Για δυο άντρες πόνεσα στη ζωή μου, τον Άλκη Νικολούζο και τον Στηβ Κακέτση. Και όταν λέω κλάμα, εννοώ ότι ήμουν εβδομάδες ολόκληρες στο κρεβάτι μου και έκλαιγα. Πήγαινα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου γιατί ήταν πρησμένα».  

Η αποχή της από το σεξ και ο ομοφυλόφιλος πρώην σύντροφός της
«Είναι πάνω από έναν χρόνο που έχω να κάνω σεξ. Όταν πληγωθεί ο γυναικείος εγωισμός, αρχίζεις και χάνεις πλέον την εμπιστοσύνη που είχες στους άντρες.» Όσο για τον ομοφυλόφιλο πρώην της είπε: «Τον έπιασα επ’αυτοφώρω! Μπορεί να μην έπιασα ποτέ στα πράσα κάποιον από τους άντρες μου με άλλη γυναίκα, αλλά έπιασα τον σύντροφό μου με έναν άλλον άντρα! Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Περιττό να σου πω ότι έσπασα ό,τι υπήρχε σε γυαλικό μέσα στο σπίτι! Βγήκα έξω στους δρόμους και φώναζα: ¨Βοήθεια! Σώστε με!¨».


σχετικα αρθρα