«Στέκι» τους έχουν κάνει, όπως φαίνεται, τη Χαλκιδική ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος. Ο 43χρονος παρουσιαστής και ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 την προηγούμενη Παρασκευή παρακολούθησαν τη συναυλία των Duran Duran στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη μέρα βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους στην παραλία της Χανιώτης, στη Χαλκιδική.

Ο Γιάννης Λάτσιος φιλοξενήθηκε στο εξοχικό του παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» και οι δύο φίλοι βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο beach bar που διατηρεί ο Αντώνης Κανάκης, ενώ το βράδυ επέλεξαν γνωστό κλάμπ της περιοχής για να διασκεδάσουν.

Την Κυριακή ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και επέστρεψε αεροπορικώς στην Αθήνα όπου τον περίμεναν πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όπως αναφέρει φίλος του Γιάννη Λάτσιου και του Αντώνη Κανάκη, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 «λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δεν έχει προγραμματίσει ακόμη τις διακοπές του. Προς το παρόν εκμεταλλέυεται τα Σαββατοκύριακα για λίγη ξεκούραση».

πηγή: περιοδικό ΟΚ!