Είναι γοητευτικός, ταλαντούχος και περιζήτητος ηθοποιός. Στο ενεργητικό του έχει πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες. Αγαπάει πολύ το θέατρο και κυρίως ερμηνεύει δραματικούς ρόλους. Αυτό το σκάφος του ανήκει, με αυτό απολαμβάνει τις διακοπές του, φιλοξενώντας αγαπημένους του φίλους. Στο Ιόνιο βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για μια μικρή απόδραση λίγες μέρες πριν παρουσιάσει την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» στην Επίδαυρο. Ο γνωστός ηθοποιός απόλαυσε μία μικρή διαδρομή με το σκάφος του, πριν αφοσιωθεί πλήρως στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης, έδεσε το σκάφος του στην Ιθάκη, στην περιοχή Βαθύ και μαζί με φιλικό του ζευγάρι, έκαναν τις βουτιές τους και απόλαυσαν τοπικές λιχουδιές.

Ο γνωστός ηθοποιός, λίγες μέρες μετά, εμφανίστηκε επί σκηνής στην Επίδαυρο με την τραγωδία του Σοφοκλή «Οιδίπους Τύραννος», σε μια παράσταση έκπληξη που αποτελείται αποκλειστικά από άντρες. Αυτή η απόδραση ήταν η καλύτερη ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, καθώς το καλοκαίρι του θα είναι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις.    

πηγή: περιοδικό CIAO