Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το βράδυ της Πέμπτης το παρών στην θεατρική παράσταση «Βαφτίσια» που πρωταγωνιστούν ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Σολωμού, ο Θανάσης Αλευράς και η Αθηνά Οικονομάκου.  Τα «βαφτίσια» έγιναν στο θέατρο Βράχων και αναμένεται να συνεχίσουν τις παραστάσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Δύο γεγονότα μας έκαναν εντύπωση, πέρα από το θεατρικό έργο που ομολογουμένως ήταν πολύ καλό.

Το πρώτο ήταν ότι δύο γοητευτικοί άνδρες βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού. Ο λόγος για τον πρώην σύντροφό της Μάριο Αθανασίου αλλά και τον νυν αγαπημένο της, Πάνο Μουζουράκη. Οι δύο άνδρες δε σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν τη Σολωμού, από διαφορετική βέβαια θέση ο καθένας...

Το δεύτερο γεγονός που προκάλεσε σχόλια ήταν πως η Μαρία Σολωμού και η Αθηνά Οικονομάκου, παρόλο που συμμετέχουν στην ίδια παράσταση, απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους.

Nα επισημάνουμε πως την παράσταση παρακολούθησε και ο Ησαίας Ματιάμπα, ο νυν σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου.

Επίσης, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κατερίνα Καινούργιου και η Τζένη Μπότση ήταν λίγοι μόνο από τους επώνυμους που έσπευσαν στο θέατρο Βράχων να απολαύσουν τα «Βαφτίσια».