Είναι μια ιστορία αγάπης που φαίνεται να τα έχει όλα: κεραυνοβόλο έρωτα, πάθος, αλλά και happy end. Η Νικόλ Κοτοβός και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος γνωρίζονται μόλις έναν μήνα, αλλά τα αισθήματά τους είναι τόσο δυνατά, που δεν θέλουν να περιμένουν, κι έτσι τον Σεπτέμβριο θα ενωθούν και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιων Θεού και εκλεκτών προσκεκλημένων. Ποιο είναι όμως το χρονικό αυτού του δυνατού έρωτα; Η "Espresso της Κυριακής" παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες λίγο πριν από το κοσμικό γεγονός του φθινοπώρου. Η γνωριμία των δύο επιχειρηματιών, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε τον προηγούμενο μήνα στο κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς. Οι ίδιες πηγές θέλουν το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή να... κεραυνοβολήθηκε, καθώς πολλές φορές τα μάτια έλεγαν περισσότερα απ’ ό,τι θα μπορούσαν να πουν τα χείλη λόγω των ντεσιμπέλ.

Τελικά, αυτή η γνωριμία ήταν καθοριστική για την υπόλοιπη ζωή τους, αφού ένα γεύμα σε ένα από τα κοσμικά εστιατόρια του Κολωνακίου ήταν αρκετό για να γνωριστούν πιο καλά και να καταλάβουν ότι τελικά το άλλο μισό τους βρισκόταν δίπλα τους. Ηταν τόσο δυνατή η χημεία τους, που μη θέλοντας να χάσουν χρόνο αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν.

Η είδηση του αρραβώνα τους φυσικά έγινε το talk of the town, όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την επόμενη κιόλας ημέρα οι φίλοι τους δέχτηκαν στο κινητό τους ένα μήνυμα-προάγγελο του προσκλητηρίου: "Save the date: 29/9/2012. The wedding of Achilles Vigopoulos and Nicole Kotovos". Οπως μάθαμε, κουμπάρα θα είναι η φίλη της νύφης Φαίη Καρελλά, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί στο εξοχικό της Νικόλ στο Σούνιο.