current views are: 2

18 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση10:39

Οι κοιλιακοί – «πέτρα» της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Στην Κρήτη για τέσσερις μέρες βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου προκείμενου να δώσει το «παρών» σε φιλανθρωπικό αγώνα beach volley.

Δημοσίευση 10:39’
αρθρο-newpost

Στην Κρήτη για τέσσερις μέρες βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου προκείμενου να δώσει το «παρών» σε φιλανθρωπικό αγώνα beach volley.

Στην Κρήτη για τέσσερις μέρες βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου προκείμενου να δώσει το «παρών» σε φιλανθρωπικό αγώνα beach volley. Η παρουσιάστρια έφτασε στον Άγιο Νικόλαο την Πέμπτη το απόγευμα με την ίδια να μένει σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, ενώ από το πρώτο βράδυ κιόλας ανακάλυψε τις ομορφιές τις πόλης κάνοντας βόλτα γύρω από την λίμνη. 
 
Την επόμενη ημέρα η παρουσιάστρια επισκέφτηκε το χωριό Κρούστα σύμφωνα με το protothema.gr, όπου και δοκίμασε τις τοπικές σπεσιαλιτέ, ενώ για το μπάνιο της επέλεξε να πάει στην παραλία Αμούδι.

Όσον αφορά τώρα το «αγωνιστικό της πρόγραμμα η παρουσιάστρια έδειξε για ακόμα μια φορά τις ικανότητες της πάνω στην άμμο εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Κάτι που όμως δεν έδειξε να την ενοχλεί καθώς με το τέλος του αγώνα βρέθηκε να απολαμβάνει δροσιστικά cocktails μαζί με τον σύζυγο της Γιάννη Ακκά.