Η επί τέσσερα χρόνια σύντροφος του διεθνή μπασκετμπολίστα και Playmate 2003, Βιβή Τσιάμη, φωτογραφήθηκε σέξι για το περιοδικό Inked και μίλησε για τη σχέση της. «Με τον Γιώργο είμαστε μαζί γύρω στα τέσσερα χρόνια. Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ήταν στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ήταν ένα φοβερό ταξίδι και πέρασα πραγματικά υπέροχα». Αυτό δήλωσε η Βιβή Τσιάμη στα πλαίσια της συνέντευξής της.  

Προσθέτοντας πως «Πριν με γνωρίσει ο Πρίντεζης δεν είχε κανένα ταττού πάνω του. Τόν έψησα όμως και πλέον περιμένει πως και πως για να κάνει το επόμενο».  

Στη συνέχεια αναφέρεται στην αγάπη της για τα τατού – σε σημείο που αν δεν έβαζε φρένο θα είχε ξεπεράσει τα 50-, την ζωή της που άλλαξε όταν πήγε στα 21 της στο διαγωνισμό Playmate και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια: «Έχω δύο προτάσεις για συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες. Είναι κάτι που προέκυψε τυχαία χωρίς να το κυνηγήσω. Θα τολμήσω να το κάνω μόνο αν οι υπεύθυνοι με θεωρήσουν πραγματικά ικανή για να στηρίξω ένα ρόλο».

πηγή: περιοδικό Inked