current views are: 1

18 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση16:35

Καρβέλα – Πανουργιάς: Επανασύνδεση και βουτιές στη Μύκονο! (φωτό)

Μπορεί η Σοφία Καρβέλα να ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και να έχει αποφασίσει να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως εδώ την κρατά ένας μεγάλος έρωτας.

Δημοσίευση 16:35’
αρθρο-newpost

Μπορεί η Σοφία Καρβέλα να ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και να έχει αποφασίσει να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως εδώ την κρατά ένας μεγάλος έρωτας.

Μπορεί η Σοφία Καρβέλα να ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και να έχει αποφασίσει να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως εδώ την κρατά ένας μεγάλος έρωτας. Αυτός με τον Θανάση Πανουργιά με τον οποίο ήταν μαζί για αρκετό καιρό και στο παρελθόν. Οι δυο τους εθεάθησαν στη Μύκονο σε τρυφερά τετ α τετ μέσα στο νερό.

Φιλιόντουσαν και έπαιζαν σαν μικρά παιδιά μέσα στη θάλασσα, έχοντας έρθει πάρα πολύ κοντά. Όσοι τους είδαν τις μέρες της παραμονής τους στο νησί, μιλούσαν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο.

Η Σοφία έχει έρθει αυτόν τον καιρό από τις Ηνωμένες Πολιτείες για διακοπές με τη μητέρα της Άννα Βίσση, η οποία ως γνωστόν βρίσκεται στο νησί των ανέμων από την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάνα και κόρη πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί και ήταν πολλά τα βράδια που ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε σε νυχτερινές τους εξόδους διασκέδασης μέχρι το πρωί. Όσο για το ειδύλλιο Καρβέλα-Πανουργιά, όσοι από τους φίλους τους έχουν μάθει για την επανασύνδεσή τους, είναι πολύ χαρούμενοι καθώς πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

πηγή: περιοδικό Hello


σχετικα αρθρα