Η Shaya μίλησε στο "ΟΚ!" που κυκλοφορεί για τα 12 κιλά που έχει χάσει από την περίοδο που έγινε γνωστή ως μέλος των "Ηi 5" και για το φλερτ που δέχεται από άνδρες, το οποίο, όπως η ίδια λέει, δεν είναι τόσο έντονο από τότε που αδυνάτισε!     Για τη «μάχη» της με τη ζυγαριά: «Πολλές φορές έκανα διάφορες απερισκεψίες που δεν συνιστώ σε καμία γυναίκα να κάνει. Θυμάμαι να τρώω μόνο ένα μπολάκι σαλάτα την ημέρα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να λιποθυμήσω από την πείνα. (...) Όταν ήμουν στο Pop Stars ήμουν 70 κιλά. Τώρα είμαι 58. Αλλά τα έχασα σταδιακά, φροντίζοντας να συνδυάζω τη σωστή διατροφή με πολλή γυμναστική».
 
Για το φλερτ που έχει ελαττωθεί πλέον: «Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή. Έχω καταλήξει, λοιπόν, ότι στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες. Δεν φαντάζεσαι πόσα φλερτ είχα όταν ήμουν εβδομήντα κιλά» δήλωσε ενώ αναφέρθηκε και στο πιο περίεργο φλερτ που έχει δεχτεί. «Μια φορά με είχε δει ένας άντρας στον δρόμο και από το πουθενά μου είπε "Θέλω να σου μαγειρέψω". Η απάντησή μου ήταν "Ξέρω να μαγειρεύω". Πολλοί, πάλι, θέλοντας να μου πιάσουν κουβέντα μπορεί να με προσβάλλουν. Μια φορά ένας είχε έρθει στο καμαρίνι στο κέντρο που εμφανιζόμουν και μου είπε "ήρθα μόνο και μόνο για να διαπιστώσω αν η φωνή που ακούω στο CD είναι ίδια και αν μπορείς να τραγουδήσεις καλά live"».  

Της έχουν γίνει «ανήθικες προτάσεις» όσο καιρό βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο; «Ναι, μου έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις. Ήμουν σε ένα ραντεβού με έναν μάνατζερ και εκεί που μου λέει "Ενδιαφέρομαι να σε αναλάβω και πιστεύω ότι έχουμε πολύ μέλλον μαζί", επιχείρησε να με φιλήσει. Εννοείται ότι η κουβέντα μας έμεινε εκεί. Σηκώθηκα κι έφυγα»..  

Για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί: «Μου έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου μέχρι τώρα. Στην πρώτη απάντησα θετικά. Αλλά όταν συνειδητοποίησα τι μου συνέβαινε, γιατί ήμουν μόλις δεκαεπτά χρονών, το πήρα πίσω και του ζήτησα να χωρίσουμε. Η δεύτερη πρόταση έγινε όταν ήμουν είκοσι χρονών. Εκεί του εξήγησα ότι δεν είμαι έτοιμη για να παντρευτώ. Η τελευταία φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου ήταν πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν έγινε με επίσημο τρόπο, οπότε δεν χρειάστηκε να απαντήσω».
TAGS