«Αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά μας για το 50  -50. Δεν έχουμε πληρωθεί», είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Σάκης Μπουλάς, ξεσπώντας με αυτόν τον τρόπο για το γεγονός ότι τόσο εκείνος, όσο και οι συνάδελφοί του παραμένουν ακόμη απλήρωτοι από το σίριαλ του Mega.    «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό, το οποίο θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το λύσουμε. Είναι εύκολο σε κάποιον να λέει: «Δεν έχω να σου δώσω» αλλά όταν έχεις δουλέψει τόσο σκληρά...» συνέχισε ο ηθοποιός και τόνισε: «Έτσι γίνομαι κι εγώ επιχειρηματίας και παραγωγός αν είναι να προσλαμβάνω κόσμο και να μην πληρώνω. Η κρίση έτσι εκδηλώνεται. Όταν αρχίζει ο καθένας και δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του».   

Και στην Κύπρο, όμως, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα: «Πήγα στην Κύπρο, έκανα ένα σίριαλ το χειμώνα, με λεφτά ελάχιστα σε σχέση με αυτά που παίρνω εδώ, το 1/5 περίπου. Πήγα με τον Βασίλη Θωμόπουλο, περάσαμε πολύ δύσκολα, σκληρές συνθήκες, καμία σχέση με τον τρόπο που δουλεύουμε εδώ, ανοργάνωτα πράγματα. Δωδεκάωρα γυρίσματα με βαρυχειμωνιά... Ξυπνούσα στις 7 το πρωί και γυρνούσα στο ξενοδοχείο στις 10 το βράδυ, σε καθημερινή βάση. Ταξίδι κάθε εβδομάδα, αεροπλάνο, "πηγαινέλα" και δεν πληρώθηκα».  

Και κατέληξε: «Μιλάω ανοιχτά και δε φοβάμαι τίποτα. Μη σώσω να κάνω ποτέ ξανά τηλεόραση στη ζωή μου. Να ζητάς τα λεφτά σου, να ζητιανεύεις από τα λογιστήρια, από κάποιον που είναι δεδομένο ότι τα έχει;».