Η Τήνος ανέκαθεν αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός της βάπτισης του γιου τους στο νησί αλλά και των συχνών επισκέψεων τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρόνιας για μίνι διακοπές!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv, το ζευγάρι των παρουσιαστών πριν από μερικούς μήνες επένδυσε ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό, αγοράζοντας σπίτι στο Κυκλαδίτικο νησί. Η αγάπη τους για το μέρος αλλά και η επιθυμία να αποκτήσουν ένα εξοχικό εκεί όπου έζησαν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους, τη βάπτιση του γιου τους, δεν ήταν λίγα ώστε να προχωρήσουν σε αυτή την επένδυση!

Tο σπίτι βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού με απίστευτη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου ενώ φρόντισαν μέσα στο κτήμα να υπάρχει, πέρα από τον δικό τους παράδεισο κι ένα ακόμη κτίσμα, όπου θα φιλοξενούν τους φίλους και τους συγγενείς τους. Αυτές τις μέρες ο παρουσιαστής βρίσκεται στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ η Φαίη απολαμβάνει τις διακοπές της!