Σήμερα δύο περιοδικά δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις διακοπές της Βάνας Μπάρμπα! Στο περιοδικό ΟΚ! η ηθοποιός διαθέτει τέλεια σιλουέτα, επίπεδη κοιλιά, ενώ το πειροδικό Ciao την δείχνει με παραπανίσια κιλάκια! Aπ΄ ότι φαίνεται στο ένα έντυπο οι φωτογραφίες υπέστησαν επεξεργασία ενώ στο άλλο προτίμησαν να δείξουν τη φυσική εικόνα της πληθωρικής Βάνας.

Η ίδια φανερά ενοχλημένη από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, έδωσε τη δική της απάντηση στο STAR:

«Δεν μ' αφήνετε στην ησυχία μου; Δεν κάνω κάτι άλλο, κάνω ό,τι κάνει όλος ο κόσμος. Δεν μπορώ να ξέρω που είναι οι παπαράτσι», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε.

«Ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα. Δηλαδή εγώ πρέπει να απολογηθώ για κάτι που κάνει όλος ο κόσμος στην παραλία. Δηλαδή τι είναι αυτό; Είμαι κάπου, σε μια ερημιά, με το παιδί μου, με τις φίλες μου. Δεν το καταλαβαίνω, μ' έχουν πάρει εκατό τηλέφωνα, είναι γελοίο το θέμα».

«Είναι ενοχλητικό γιατί πρέπει μονίμως να απολογούμαι για κάτι που είναι τόσο φυσικό για όλους και για εμάς είναι κάτι άλλο. Ειλικρινά σας μιλάω, έχουμε τόσα θέματα όλοι.Το βρίσκω και λίγο αστείο, δηλαδή έλεος! Πραγματικά, πιστέψτε με, περνάμε όλοι τόσο δύσκολα που δεν είναι τώρα για να ασχολούμαστε μ' αυτά κι ας μ' αφήσουν στην ησυχία μου. Δεν ενοχλώ κανέναν» είπε καταλήγοντας.