Τις διακοπές της στην όμορφη Σαντορίνη απολαμβάνει η Θέλξη. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello εντόπισε τη σέξι τραγουδίστρια, ενώ απολάμβανε κρουαζιέρα με σκάφος στον κόλπο της Σαντορίνης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.

Η Θέλξη διέμεινε, μαζί με καλούς της φίλους, σε ξενοδοχειακή μονάδα λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Φηρά, με θέα το ηφαίστειο. «Κάθε φορά που πατάω το πόδι μου στη Σαντορίνη, νιώθω την ενέργεια της να με συνεπαίρνει. Δεν χορταίνω να απολαμβάνω και να φωτογραφίζω τη θέα από την καλντέρα. Το ίδιο, βέβαια, με γοητεύει και το ηλιοβασίλεμα που θεωρώ ότι είναι το ωραιότερο στον κόσμο» αναφέρει η ίδια. 

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής της στο κυκλαδίτικο νησί, η Θέλξη έκανε θαλάσσιο σκι στην παραλία του Περίβολου, ενώ μία μέρα πριν φύγει από το νησί πραγματοποίησε μια μικρή κρουαζιέρα με σκάφος στην κοντινή Θηρασιά, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να κολυμπήσει και στα ζεστά ιαματικά νερά της Παλαιάς Καμένης.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους πάντες με το καλλίγραμμο κορμί της, καθώς η εμφάνισή της με μαγιό απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.