Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο Μέμος Μπεγνής ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τις φήμες σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Πώς αντιδρά αλήθεια ο γνωστός ηθοποιός βλέποντας τη λέξη «gay» δίπλα στο όνομά του κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο google; Ενοχλείται ή όχι;

«Αν δοκιμάσετε και άλλα ονόματα θα βγει το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ καλό, γιατί με γουστάρει πολύς κόσμος, οπότε ψάχνουν το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Τι να πω εγώ… Ζούμε σε μια πάρα πολύ υποκριτική κοινωνία, που όταν κάποιος είναι gay ή κάποια λεσβία, ανοίγουν το στόμα τους και λένε "Πώς είναι δυνατόν"; Όλοι αυτοί που ρωτάνε "Πώς είναι δυνατόν";  πιθανότατα είναι gay.

Πάρα πολλοί άνθρωποι παντρεύονται μόνο και μόνο γιατί αυτή η κοινωνία είναι υποκριτική και κάνουν οικογένειες για να κρύψουν τη σεξουαλικότητά τους… Δεν αφορά κανέναν αν εγώ είμαι gay, αν η φίλη μου είναι λεσβία, ή αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και δεν έχω καμία υποχρέωση να αποδείξω σε κανέναν τι κάνω εγώ και ποιος είμαι. Έχω έρθει σε αυτό το χώρο για να κάνω τη δουλειά μου και τίποτε άλλο».