Στην εκπομπή «Lifestyle» του 24h.com.cy μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι παλιότερα στεναχωριόταν με τις αρνητικές κριτικές, εξήγησε πώς αντιδρά η κόρη του σε αυτές, και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να πουλάει ένα διώροφο νεοκλασικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας λόγω οικονομικών προβλημάτων.   «Όταν ήμουν νεότερος στεναχωριόμουν πάρα πολύ» δήλωσε σχετικά με τις αρνητικές κριτικές ο 56χρονος ηθοποιός. «Για να αποτινάξεις κάτι, πρέπει να εδραιωθεί μέσα σου μια φιλοσοφική πεποίθηση για το τι είναι αυτό που συμβαίνει. Όταν δώσεις την σωστή απάντηση, τότε παίρνεις το σωστό κλειδί, να ανοίξεις το μυαλό σου και να τοποθετήσεις αυτό το οποίο παύει να λειτουργεί ως κακό στο μυαλό σου. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν πίνω τα δηλητήρια που μου προσφέρουν...

... Τα τελευταία χρόνια δεν ασχολούμαι
» συνέχισε, ενώ όταν ρωτήθηκε πώς αντιδρά η κόρη του σε όσα ακούει για εκείνον, απάντησε: «Της τα έχω εξηγήσει. Από την στιγμή που ο πατέρας της είναι σε αυτό το χώρο έπρεπε να της εξηγήσω. Έχει εκπαιδευτεί».  

Όσο για το πόσο έχει επηρεάσει τον ίδιο η οικονομική κρίση, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε: «Όλους τους αγγίζει η κρίση. Μπορεί να ξεκινάς μια παραγωγή με επιτυχία να μπαίνει η κρίση και να διαλύει τα πάντα», ενώ σχετικά με τα δημοσιεύματα που πρόσφατα τον ήθελαν να πουλά ένα ακίνητο λόγω οικονομικών προβλημάτων, απάντησε ξεκάθαρα: «Δεν έχω κανένα σπίτι σε καμία Κουμουδούρου. Δεν έχω καμία σχέση. Το διάβασα και εγώ. Θα έλεγα πως είναι ειδήσεις του καλοκαιριού».