Θολό προβλέπεται το τηλεοπτικό τοπίο την προσεχή σεζόν. Οι εκπομπές κόβονται, τα budget μειώνονται και οι τηλεαστέρες αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Εξαίρεση αποτελεί η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία ακούγεται έντονα πως από Σεπτέμβρη θα ανήκει στο δυναμικό του ANT1.
Οι ιθύνοντες του καναλιού πολιορκούν στενά τη σεξοβόμβα παρουσιάστρια και μελετούν προσεχτικά τις επόμενες τηλεοπτικές κινήσεις τους. Η Παπαβασιλείου αποχαιρετά οριστικά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και τη Ναταλία Γερμανού και κατευθύνεται προς Μαρούσι πλευρά, σε καίρια μάλιστα θέση. Το επικρατέστερο σενάριο τη θέλει να κάθεται στην καρέκλα της Λάουρας Νάργες στο ΌΛΑ 12, εκτοπίζοντας τη δεύτερη που όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με Θέμο και Περρή.

Οι δύο ξανθές τηλεπερσόνες έχουν βγάλει από τη φαρέτρα τους όλα τα δυνατά τους όπλα και σφάζονται για το ποια θα γίνει το κορίτσι του Θέμου από χειμώνα. Τα προαναφερθέντα έρχεται να επιβεβαιώσει η πρόσφατη δήλωση της Γερμανίδας Λάουρας πως δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Η Έλενα από την άλλη τηρεί σιγή ιχθύος. Η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με το ραδιοφωνικό της ήμισυ Βαγγέλη Περρή αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο τηλεοπτικό της μέλλον. Η Έλενα όπως όλα δείχνουν περνά μπροστά από τη Λάουρα με διαφορά στήθους...

Άλλωστε και ο Θέμος της έχει δείξει κατά καιρούς μία ιδιαίτερη συμπάθεια. Κάθε φορά που εκείνη πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του, τα θετικά σχόλια για τα προσόντα της - σωματικά και επαγγελματικά - είχαν την τιμητική τους. Μάλιστα υπάρχει και ένα δεύτερο σενάριο που θέλει την Έλενα να αναλαμβάνει και την πρωινή εκπομπή του καναλιού, σε μία απέλπιδη προσπάθεια του ΑΝΤ1 να ηγηθεί και πάλι στη συγκεκριμένη ζώνη.

Οι δύο ξανθές κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει...


Φανή Πλατσατούρα