Μετά τον Bon Jovi εντοπίστηκε και ο διάσημος σκηνοθέτη Tim Burton με την γνωστή ηθοποιό και σύζυγό του Helena Bonham Carter κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα παραμείνει αρκετές εβδομάδες την Κέρκυρα σε πολυτελή βίλα ενώ οι διακοπές τους θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Ο υποψήφιος για Oscar Αμερικανός Tim Burton έγινε γνωστός με τις ταινίες του που παρουσιάζουν μια πιο παράξενη, κάποτε απειλητική, σχεδόν καρτουνίστικη όψη του κόσμου, αλλά πάντοτε ενδιαφέρουσα.

Από τον Ψαλιδοχέρη (1990), ως τον Ακέφαλο Καβαλάρη (1999), το Big Fish (2003), το Sweeney Todd (2007) και το πρόσφατο Dark Shadows (2012), o  Tim Burton συνεργάζεται σταθερά με τον Johnny Depp, και την σύζυγό του Helena Bonham Carter.

Σημαντική η συμβολή του στον τομέα του animation με κούκλες: Ο εφιάλτης των Χριστουγέννων (1993), Corpse Bride (2005) και το πολυαναμενόμενο ασπρόμαυρο, 3D φιλμ Frankenweenie (Οκτώβριος 2012).Πηγή: corfuland.gr