Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η Μιμή Ντενίση μιλά στο περιοδικό ΟΚ για τον έρωτα, την υγεία της αλλά και το μπότοξ που έκανε αλλά δεν έπιασε. Έχοντας αφήσει ανοιχτή την πόρτα στον έρωτα, η Μιμή Ντενίση δηλώνει μόνη και έτοιμη να ξανανιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα.

«Δεν με κούρασαν καθόλου οι άντρες. Δεν είμαι τύπος που κουράζεται εύκολα. Περιμένω ακόμα τον μεγάλο έρωτα και μέχρι τώρα στη ζωή μου δεν είχα συμβατικές σχέσεις. Ήμουν με κάποιον μόνο επειδή ήμουν ερωτευμένη μαζί του, άσχετα αν στην πορεία αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο σωστός ή ότι δεν ταιριάζαμε. Αν ψάξεις μία μια τις σχέσεις μου, θα δεις ότι ποτέ δεν ήμουν με κάποιον επειδή ήθελα να πάρω το όνομά του ή επειδή είχα κάτι να κερδίσω από αυτόν», τονίζει.    
       
Σε ότι αφορά τις κακιές γλώσσες που την ήθελαν να πάσχει από Πάρκινσον, η ίδια δηλώνει πολύ ενοχλημένη. «Αυτό είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα! Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαρρέουν αυτά τα πράγματα. Αυτό δείχνει το μέγεθος της κακίας τους», είπε και τόνισε πως αν ήταν όντως άρρωστη δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ασχολιόταν με το θέατρο και τις παραστάσεις.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα μυστικά ομορφιάς της, η Μιμή δεν έκρυψε ότι τα δικά της είναι «εσωτερικά», μιας και δεν έχει πάει ποτέ σε αισθητικό ή για καθαρισμό προσώπου!  Όσον αφορά το αν έχει κάνει μπότοξ, είπε χαρακτηριστικά: «Μια φορά έκανα επειδή ήθελα να σβήσω αυτή τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδι μου και δεν το ξαναέκανα γιατί δεν έπιασε. Δεν θα ήμουν, όμως, αρνητική σε ένα mini lifting».
      
Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την αδυναμία της ζωής της, την κόρη της, Μαριτίνα. Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό, έχουν μιλήσει για θέματα σεξ πολύ πριν η κόρη της κλείσει τα 12, ενώ δεν κρύβει πως είναι υπερπροστατευτική και αυστηρή μαζί της. Παρ' όλα αυτά, είναι ισχυρή προσωπικότητα, όπως είπε, και «δε μασάει».