Η πανέμορφη Toυρκάλα ηθοποιός, Cancu Dere, η οποία πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Sila» που προβάλλεται καθημερινά από το Mega, μπορεί να έχει προκαλέσει καύσωνα τηλεθέασης με την τηλεοπτική της ιστορία, όμως και στην πραγματικότητα η ζωή της κρύβει ένα ερωτικό δράμα που η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει μόλις πριν από μερικούς μήνες. Η Cancu Dere έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό την περασμένη σεζόν μέσα από τη συμμετοχή της στο πετυχημένο τουρκικό σίριαλ «Ezel» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1, αλλά έχει κερδίσει ακόμη περισσότερο το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ως «Sila». Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να βρίσκεται στο απόγειο της επαγγελματικής της ζωής, ωστόσο στην προσωπική της ζωή τα σχέδια της ανατράπηκαν από τη μια μέρα στην άλλη. Πίσω από τον ρόλο της στη ρομαντική ιστορία με τον Μποράν Αγά κρύβεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας που της έχει αφήσει πληγές.

Η ηθοποιός για πολλά χρόνια είχε δεσμό με τον Τούρκο συνάδελφό της Cem Yilmaz, ο οποίος παίζει κυρίως σε έργα δικής του παραγωγής, καθώς πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι στα έξι χρόνια σχέσης τους χώρισαν και τα ξαναβρήκαν τρεις φορές.

Ο τελευταίος όμως χωρισμός τους ήταν και ο πιο επεισοδιακός, αφού ο Cem την απάτησε και μάλιστα με την καλύτερή της φίλη. Το χειρότερο στην ιστορία είναι πως ο Cem απέκτησε και παιδί με τη παράνομη σχέση του και έτσι ενώ όλοι περίμεναν πως Cem και Cancu θα γίνονταν και επίσημα ζευγάρι, τελικά όλα ανατράπηκαν.  

Η όμορφη Cansu δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλο αυτό δεν είναι το σενάριο κάποιας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά η πραγματική της ζωή. Ετσι, προδομένη και απατημένη από τον άντρα με τον οποίο ήταν ερωτευμένη αλλά και από την κολλητή της φίλη, κλείστηκε στον εαυτό της και της πήρε αρκετούς μήνες μέχρι να μαζέψει και πάλι τα κομμάτια της.

Μόλις πριν από μερικούς μήνες κατάφερε να βρει ξανά τον εαυτό της και τον έρωτα στα μάτια του γνωστού Τούρκου φωτογράφου Σεν Αϊντίν, ο οποίος στέκεται διαρκώς πλέον στο πλευρό της. Τα τελευταία χρόνια η Cancu Dere αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της Τουρκίας!

Πηγή: εφημερίδα Espresso