Η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τη συμμετοχή του συζύγου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο εκπροσώπησε την ομάδα της Βραζιλίας στην υπερπήδηση εμποδίων του αγωνίσματος της ιππασίας.

Οι προσπάθειες ωστόσο δεν στέφθηκαν με επιτυχία. Η Αθηνά ήταν εκεί και από τις κερκίδες προσπαθούσε να τον εμψυχώσει. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΕΓΩ weekly» απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει τις βόλτες του ιππική εγκατάσταση στο Greenwich Park.

Ο Αλβάρο μάλιστα δήλωσε ότι σκέφτεται να κατέβει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Ναι, φυσικά. Θα πρέπει να είναι απίστευτο συναίσθημα να αγωνίζεσαι όταν η πατρίδα σου φιλοξενεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, αρκεί φυσικά να έχουμε υγεία, να είμαστε καλά εγώ και το άλογό μου».

Η χρυσή κληρονόμος ρωτήθηκε αν σκέφτεται να κατέβει κι εκείνη και απάντησε ο σύζυγός της: «Ποιος είπε ότι δεν θα είναι παρούσα;». Όσο για το αν θα έπαιρνε μέρος με τα χρώματα της Ελλάδας είπε η Αθηνά: «Ναι, σίγουρα αυτή θα είναι η επιθυμία μου».