Η Αγγελική Λάμπρη, η οποία έγινε γνωστή από το «Παρά Πέντε», εδώ και χρόνια διατηρεί σχέση με τον σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς Αντώνη Αγγελόπουλο, ενώ τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί, που είναι κοριτσάκι.  
Η ίδια μιλώντας στο ΟΚ, αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της: «Είναι κορίτσι. Και εδώ για άλλη μια φορά γελάστηκα γιατί ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα κάνω αγόρι που είχα πείσει και τους γύρω μου», δήλωσε η ηθοποιός η οποία ύστερα από επτά χρόνια σχέσης με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο δηλώνει πως δεν θέλει να παντρευτεί.  

«Ό,τι έχει σχέση με το γάμο, το βαριέμαι αφόρητα. Και δεν ισχύει μόνο τώρα. Ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου ντυμένη νύφη και ακόμη και όταν χρειάστηκε να φορέσω νυφικό εξαιτίας κάποιων ρόλων, δεν μου άρεσα καθόλου.

Με τον Αντώνη έτσι κι αλλιώς αισθάνομαι ότι είμαστε παντρεμένοι. Και το παιδί που έρχεται θα μας ενώνει για όλη μας τη ζωή. Αν λοιπόν λύσουμε κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω του παιδιού, δεν θα παντρευτούμε καθόλου.

Στην εποχή μας ο γάμους μου φαίνεται ότι είναι κάτι παρωχημένο και ξεπερασμένο που θα προτιμούσα να το αποφύγω. Σκέφτομαι δηλαδή, ότι μπορεί να με βλέπουν και να τραγουδάνε: ‘Ωραία που είναι η νύφη μας’ και μου φαντάζει σαν μια θεατρική παράσταση στην οποία δεν θα ήθελα με τίποτα να παίξω».