Η Νάντια Μπουλέ και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πέρασαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε bar της Ναυπάκτου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Yupiii.     Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας και απόλαυσε το ποτό του παρά τα αδιάκριτα βλέμματα. Το μέρος που επέλεξαν βρίσκεται στο λιμάνι και είναι από τα πλέον πολυσύχναστα της πόλης, κάτι που αποδεικνύει πως δεν τους ενοχλούσε αν κάποιοι τους έβλεπαν ή τους σχολίαζαν.

Για αρκετή ώρα, η Νάντια φορώντας ένα μακρύ φόρεμα και ο Δημήτρης, ντυμένος πιο αθλητικά, απόλαυσαν το ποτό τους στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού, έχοντας μαζί τους ένα φίλο τους. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο bar μια παρέα με την οποία συνομίλησε και συνέχισε τη διασκέδασή της η παρουσιάστρια. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε, ενώ εκείνη την εντόπισε ο φακός του Yupiii με το κινητό της στον εξωτερικό χώρο του bar.    

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν φιλική και ζεστή. Άλλωστε το ζευγάρι μετά το χωρισμό του έχει διατηρήσει καλές σχέσεις και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο. Αν κάτι παραπάνω συμβαίνει -ξανά- μεταξύ τους, θα το δείξει το μέλλον...