Και όμως δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το κορμί της είναι από τα ωραιότερα της ελληνικής showbiz! Η Μαριάντα Πιερίδη φόρεσε το μπικίνι της και κέρδισε τις εντυπώσεις στις παραλίες της Κρήτης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του FTHIS.GR, η Μαριάντα βρέθηκε με φίλους της για διακοπές στο νησί και συγκεκριμένα στα Χανιά.  Η παρέα βρίσκεται στο νησί περίπου δέκα μέρες και επιστρέφουν στην Αθήνα την Τρίτη 14 Αυγούστου. Η Μαριάντα και οι φίλοι της επισκέφθηκαν όλες σχεδόν τις γνωστές παραλίες του νομού: το Λουτράκι (απ’ όπου είναι και οι φωτογραφίες), τον Πλατανιά, το Ελαφονήσι, τη Φαλάσαρνα, αλλά και το Μπαλί του νομού Ρεθύμνου.

Αυτές ήταν οι μοναδικές διακοπές της τραγουδίστριας για το φετινό καλοκαίρι, η οποία έκανε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της για να περάσει μερικές μέρες ξεγνοιασιάς. Εξάλλου είναι η πρώτη φορά που κάνει διακοπές στα Χανιά, καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί εκεί μόνο για δουλειά.

Η παρέα τα βράδια δοκίμαζε την παραδοσιακή κουζίνα της Κρήτης, με ιδιαίτερη προτίμηση στη κρεατότουρτα και τη ρακή, ενώ η συνέχεια δινόταν στα club των Χανίων και της γύρω περιοχής.