Είναι γνωστό πως εδώ και μερικές ημέρες οι Μπραντζελίνα παραθερίζουν με πολυτελή θαλαμηγό στο Αιγαίο, ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στον κόλπο Ποσείδι της Χαλκιδική, όπου δένουν όλα τα μεγάλα σκάφη που επισκέπτονται τον πανέμορφο τουριστικό προορισμό της βόρειας Ελλάδας.    Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ κάνει διακοπές στη χώρα μας μαζί με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζον Τραβόλτα και μεγάλη παρέα. Συνολικά διαθέτουν πέντε σκάφη, τα οποία συνοδεύουν πολλά μικρότερα, ενώ τις προηγούμενες ημέρες εθεάθησαν και σε διάσημη ψαροταβέρνα, όπου γευμάτισαν με το λογαριασμό να ξεπερνά τα 1.200 ευρώ!  

Μάκης Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν και αυτοί στο Ποσείδι καλεσμένοι στο σκάφος του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Στην πολυπληθή παρέα κι ένας Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας με πολλές διασυνδέσεις στην παγκόσμια βιομηχανία θεάματος. Όταν λοιπόν το κρουαζιερόπλοιο προσάραξε στον κόλπο Ποσείδι και ο Ελληνοαμερικανός πληροφορήθηκε πως σε παρακείμενο σκάφος βρίσκεται η παρέα του Χόλιγουντ, δεν έκρυψε τη χαρά του, σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν».

Θέλησε να συναντηθεί μαζί τους και μάλιστα προσφέρθηκε να φέρει σε επαφή την Ελένη Μενεγάκη και το σύντροφό της με τους Χολιγουντιανούς σταρ.  

Οι βουτιές και το γεύμα  
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ραντεβού κλείστηκε στο σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά. Πιτ και Τζολί μεταφέρθηκαν στο σκάφος του από το δικό τους γιοτ με φουσκωτό και στη συνέχεια έγιναν οι συστάσεις με την Ελένη. Οι Μπρατζελίνα ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με τον Μάκη και την Ελένη και μάλιστα από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η συνέντευξη που είχε πάρει από τον Πιτ το 1999 ο στενός συνεργάτης της Ελένης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.   

Μοιραία ακολούθησαν κάποιες αναφορές στην οικονομική κρίση, με το ζευγάρι του Χόλιγουντ να εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Στη συνέχεια η παρέα επιβιβάστηκε σε φουσκωτό με προορισμό απόμερη παραλία και ακολούθησε λουκούλλειο γεύμα στο σκάφος, το οποίο περιλάμβανε ελληνικούς ψαρομεζέδες.