Πολλών ανδρών η καρδιά χτυπά δυνατά στο άκουσμα του ονόματος της Χρύσπας. Αυτή την περίοδο η γοητευτική τραγουδίστρια βρίσκεται σε διακοπές στην Αίγινα μαζί με το σύζυγό της, καθώς οι γονείς της διαθέτουν μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής.

Ο φωτογραφικός φακός του Ciao συνέλαβε την τραγουδίστρια με μικροσκοπικό μπικίνι σε παραλία του νησιού.

Οι αρετουσάριστες φωτογράφιες που εξασφάλισε το περιοδικό αποδεικνύουν ότι η Χρύσπα και μία ελαφριά χαλάρωση έχει στην περιοχή του στήθους αλλά και κυτταρίτιδα (λίγη μόνο).

Η απάντηση της Χρύσπα για τις αρετουσάριστες φωτογραφίες
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο fthis.gr και σχολίασε τις φωτογραφίες της που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό, αναφέροντας: 

«Πολλές φορές έχω πει ότι δεν είμαι μοντέλο, αλλά τραγουδίστρια και το έχω αποδείξει. Έχω καταβάλλει αρκετή προσπάθεια για να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Και αυτό το έκανα για μένα, για να νιώθω εγώ καλά. Το αν αυτές οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο ως "αρετουσάριστες" ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα το δείτε σύντομα στην πρεμιέρα μου στο Caramela. Στενοχωριέμαι όταν τα βλέπω όλα αυτά. Δεν ξέρω το λόγο για τον οποίο συμβαίνουν,αλλα έχουν κακό αντίκτυπο στη δουλειά μου. Ειλικρινά, θα το επαναλάβω δεν καταλαβαίνω το λόγο που γίνεται κάτι τέτοιο».