Παραφράζοντας λίγο τη φράση του Γάλλου ποιητή Μπωντλαίρ, θα λέγαμε πως στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου και του Γιώργου Σαμαρά ισχύει απόλυτα η φράση « η τέχνη του έρωτα για την τέχνη της διαφήμισης». Η φλογερή τους σχέση έχει γίνει ουκ ολίγες φορές βορά στις λαϊφσταιλίστικες εκπομπές και τα περιοδικά και φανταστείτε ότι βρίσκεται ακόμη στην αρχή της. Οι ίδιοι σφυρίζουν δήθεν αδιάφορα κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι τους ρωτούν για τον δεσμό τους, συγχρόνως όμως φροντίζουν να φωτογραφίζονται σε σκάφη και κοσμικά σοκάκια θέλοντας, με αυτόν τον τρόπο να κρατηθούν στα φώτα.  

Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς κατά πόσο τα αισθήματα που κρατούν τη σχέση τους ζωντανή, υπερτερούν των φιλοδοξιών τους να βρίσκονται στην τηλεοπτική επικαιρότητα. Και ας δεχτούμε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει ανάγκη από... τηλεοπτική κάλυψη των «κατορθωμάτων» του. Άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, πέρα από κάποιες νυχτερινές εμφανίσεις του στα μπουζούκια με μοντέλα δεύτερης διαλογής. Στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου όμως, τα δεδομένα αλλάζουν.  

Αφού κατά καιρούς έχει προβεί σε δηλώσεις για όλα τα «καυτά» θέματα που την απασχολούν, όπως οι πλαστικές της επεμβάσεις, η αδυναμία της στον Νίκο Μουτσινά, η κόντρα της με τον Χριστοδούλου και φυσικά οι αναφορές στις καλοραμμένες της τρέσες, η ξανθιά καλλονή αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να μιλήσει και για την πολύκροτη σχέση της δίνοντας μία συνέντευξη στο περιοδικό Hello, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ επιβεβαίωσε τον δεσμό της. «Το να σου πω ότι δεν είμαι με τον Γιώργο, όταν υπάρχουν φωτογραφίες από τις διακοπές μας, θα είναι σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο», δήλωσε με παιδιάστικη διάθεση η σταρ Καινούργιου.  

Το θέμα είναι πως εάν η χαριτωμένη νεαρά πραγματικά δεν ήθελε να γνωστοποιήσει τη σχέση της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, δεν θα επέλεγε για διακοπές την κοσμική Μύκονο που κάθε καλοκαίρι κατακλύζεται από τους παπαράτσι, ούτε θα προχωρούσε χέρι χέρι με τον αγαπημένο της στα Ματογιάννια και θα παιζε κρυφτούλι (;) με τους φωτογράφους. Συνεπώς η διαρροή των συγκεκριμένων φωτογραφιών και κατ΄ επέκταση της σχέσης της είναι αποτέλεσμα των δικών της «αυθόρμητων» ενεργειών και μόνο.  

Η νεαρή παρουσιάστρια του «Δέστε τους» επιθυμεί να βρίσκεται συνεχώς στη δημοσιότητα και διάλεξε τον εύκολο τρόπο για να τα καταφέρει. Μία γνωριμία, ένας θυελλώδης έρωτας και ένας επεισοδιακός ύστερα από λίγο καιρό χωρισμός είναι η «χρυσή» συνταγή για να μείνει κάθε ξανθιά τηλεπερσόνα στο προσκήνιο. Προαπαιτούνται βέβαια μια πλαστική στήθους και μία επίσκεψη στον συστημένο οδοντίατρο...  

Φανή Πλατσατούρα