Ο Ντέμης υπήρξε όχι μόνο ένας από τους καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, αλλά και fashion Trend-setter. Ποτέ δεν δίστασε να πειραματιστεί με τη μόδα σε ότι αφορά χτενίσματα και ρούχα. Τον έχουμε δει στο παρελθόν με ξυρισμένο κεφάλι, με μόικαν κούρεμα, με τατουάζ και με ρούχα διάσημων σχεδιαστών.

Ο Ντέμης, που κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, παραβρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, στο γάμο του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, με νέο χτένισμα ή καλύτερα με νέο χρώμα στα μαλλιά.

Ο Ντέμης τόλμησε και έβαψε τα μαλλιά του πολύ ξανθά, σχεδόν γκρίζα και μάλιστα του πάνε πολύ, όπως συμφώνησαν όλοι όσοι τον είδαν από κοντά. Υπεύθυνος για το χρώμα είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος, -ο κομμωτής της Δέσποινας- που χρειάστηκε περισσότερο από μια φορά για να πετύχει την σχεδόν ασημένια απόχρωση.

Εκτός όμως από το μαλλί εντοπίσαμε άλλη μια διαφορά και συγκεκριμένα ένα νέο τατουάζ στον καρπό του δεξιού του χεριού. Εκεί όπου κάποτε υπήρχε ένα διακριτικό τατουάζ, πλέον το καλύπτει ένα νέο, που διασχίζει όλο τον καρπό.

Η τεχνική του περικάρπιου τατουάζ, θυμίζει εκείνη των tattoo Μαορί (δημοφιλή τατουάζ της φυλής Μαορί της Νέα Ζηλανδίας).

πηγή: queen.gr