current views are: 1

23 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση15:10

Πόπη Τσαπανίδου: Στην Πάτμο με τον σύντροφό της!

Λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, η Πόπη Τσαπανίδου περνάει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της μαζί με τον αγαπημένο της, Νίκο Ιατρού στην Πάτμο.

Δημοσίευση 15:10’
αρθρο-newpost

Λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, η Πόπη Τσαπανίδου περνάει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της μαζί με τον αγαπημένο της, Νίκο Ιατρού στην Πάτμο.

Λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι, η Πόπη Τσαπανίδου περνάει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της μαζί με τον αγαπημένο της, Νίκο Ιατρού στην Πάτμο. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Πάτμο, περπάτησε χέρι χέρι στα στενά του νησιού, χάζεψε τις βιτρίνες και στο τέλος της βραδιάς βρέθηκε στο σε ένα από τα διασημότερα μπαράκια του νησιού, στο 1673 (Παλιά Αστιβή).

Η παρουσιάστρια και ο καλός της πέρασαν όλο το βράδυ αγκαλιά, αδιαφορώντας για τα γύρω βλέμματα. Μάρτυρες που βρέθηκαν στα διπλανά τραπεζάκια, ανέφεραν στο queen.gr ότι οι δυο τους ήταν άνετοι, χαλαροί, πολύ ερωτευμένοι και δεν το έκρυψαν στιγμή, αν κρίνει κανείς από τα φιλιά και τις τρυφερές στιγμές που αντάλλαξαν.

Η δημοσιογράφος και ο χρηματιστής, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, πριν περίπου ένα μήνα, στο κέντρο “Thalassa”, όταν η φωτογραφία του παθιασμένου τους φιλιού, έκανε τη σχέση τους διάσημη σε μια νύχτα. Την Δευτέρα 27 Αυγούστου η Πόπη επιστρέφει στα studio του SKAI, όπου την περιμένει ένα δύσκολος δημογραφικά χειμώνας.

Τουλάχιστον το γεγονός ότι είναι ερωτευμένη θα κάνει τα πράγματα λίγο πιο υποφερτά.