current views are: 3

29 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση09:14

Παπαλουκάς – Τσεκούρα: Το άλμπουμ του γάμου τους! (φωτό)

Ένας λιτός γάμος με το λευκό χρώμα να επικρατεί παντού ήταν αυτός του Θοδωρή Παπαλουκά και της Βασιλικής Τσεκούρα που έγινε την περασμένη Κυριακή στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Δημοσίευση 09:14’
αρθρο-newpost

Ένας λιτός γάμος με το λευκό χρώμα να επικρατεί παντού ήταν αυτός του Θοδωρή Παπαλουκά και της Βασιλικής Τσεκούρα που έγινε την περασμένη Κυριακή στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Ένας λιτός γάμος με το λευκό χρώμα να επικρατεί παντού ήταν αυτός του Θοδωρή Παπαλουκά και της Βασιλικής Τσεκούρα που έγινε την περασμένη Κυριακή στο κτήμα Νάσιουτζικ. Η νύφη έλαμπε μέσα στο κεντημένο από πάνω μέχρι κάτω νυφικό της που έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ο γαμπρός έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος.

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ μέσα στο κτήμα Νάσιουτζικ ενώ στην δεξίωση που έγινε αργότερα στο κτήμα ακολουθήθηκε κατά γράμμα το πρωτόκολλο με το ζευγάρι να χορεύει ένα ρομαντικό μπλουζ λίγο μετά το κόψιμο της τούρτας.

Highlight της βραδιάς η άφιξη του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης καθώς εκείνη την ώρα όλοι οι καλεσμένοι τους υποδέχτηκαν κρατώντας μικρά βεγγαλικά στα χέρια. Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, η Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, η Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της, η Νεσχάν Μουλαζίμ που είναι η κολλητή φίλη της νύφης, η φρεσκοπαντρεμένη και έγκυος Τζένη Τζιβεριώτη και πολλά μεγάλα ονόματα από το χώρο του μπάσκετ.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν έναν πλούσιο μπουφέ από σαλάτες, μακαρόνια, κρεατικά αλλά και παέγια με γαρίδες ενώ το κρασί έρεε άφθονο. Τη βραδιά έντυσε μουσικά μία ορχήστρα η οποία έπαιξε παραδοσιακά τραγούδια για γλέντι μέχρι το πρωί, σύμφωνα με το περιοδικό Hello.


σχετικα αρθρα