current views are: 2

2 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση06:11

Mια… χαρωπή νοικοκυρά με lear jet!

Η ωραία Ελένη ανέκαθεν έκανε γκελ σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Ίσως το πρότυπο της στοργικής μητέρας και αφοσιωμένης συζύγου που τόσα χρόνια προσπαθούσε να πλασάρει – επιτυχώς θα λέγαμε.

Δημοσίευση 06:11’
αρθρο-newpost

Η ωραία Ελένη ανέκαθεν έκανε γκελ σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Ίσως το πρότυπο της στοργικής μητέρας και αφοσιωμένης συζύγου που τόσα χρόνια προσπαθούσε να πλασάρει – επιτυχώς θα λέγαμε.

Η ωραία Ελένη ανέκαθεν έκανε γκελ σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Ίσως το πρότυπο της στοργικής μητέρας και αφοσιωμένης συζύγου που τόσα χρόνια προσπαθούσε να πλασάρει – επιτυχώς θα λέγαμε. Ίσως πάλι το γεγονός ότι η ελαφριά από άποψη θεματολογίας πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε, ταίριαζε γάντι στα γούστα των τηλεθεατών της. Το θέμα είναι πως το φιλοθεάμων κοινό της δεν την βαρέθηκε και εξακολουθεί να της χαρίζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την πρωτιά. 
 
Ακόμη και στη μεσημεριανή ζώνη που μεταφέρθηκε, οι νοικοκυρές, οι πιστές της ακόλουθοι δεν απουσίασαν από το πλευρό της αγαπημένης τους.
 
Συγχώρεσαν το μεγάλο της «αμάρτημα» να πάρει διαζύγιο και να ερωτευθεί και πάλι και μάλιστα έναν άνδρα πολύ μικρότερό της. Ίσως το συγχωρωχάρτι ήρθε για την επανάσταση που η ξανθομαλλούσα αποφάσισε να κάνει στη ζωή της.

Η Ελένη σήκωσε πανί, γκρέμισε εν μία νυχτί το προφίλ που χρόνια έχτιζε και αποφάσισε να ζήσει τη ζωή μιας ερωτευμένης παιδούλας. Οι νοικοκυρές ταυτίστηκαν μαζί της, έγιναν σύμμαχοι στον αγώνα της και μαζί με εκείνη ένιωσαν να εκπληρώνουν και τις δικές τους καταπιεσμένες επιθυμίες.
 

Η Ελένη άλλαξε ζωή όχι όμως και συνήθειες. Δεύτερο σπίτι της έχει γίνει το σουπερμάρκετ της γειτονιάς της όπου δήθεν τυχαία κάθε φορά την απαθανατίζει και ένας παπαράτσι φορτωμένη πάντα με τα οικογενειακά βάρη. Βούρτες, χαρτιά τουαλέτας, παιδικές τροφές. Το καρότσι της Ελένης γεμάτο είδη πρώτης χρήσης και ματαιοδοξία, συνεχίζει τις διαδρομές του. Και οι νοικοκυρές της συγκινούνται που το πρότυπό τους δεν αλλοιώθηκε από τη δόξα και συνεχίζει τις ταπεινές “βόλτες” της, όπως τότε που δεν την ήξερε κανείς.
 
 Και ξαφνικά μερικές φωτογραφίες της Ελένης -με τον Ματέο πάντα μαζί – σε ιδιωτικό lear jet, τους γκρεμίζει τον μύθο που είχαν χτίσει επί δεκαετίες. Ναι, η Ελένη τους δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.
 
Οι πολύμηνες διακοπές της στα ελληνικά νησιά, οι μετακινήσεις της με ιδιωτικά αεροπλάνα, τα επαγγελματικά της ραντεβού σε αγκυροβολημένα κότερα, τα επώνυμα μαγιό, οι Φιλιππινέζες και η πλουσιοπάροχη ζωή. Όχι αυτή δεν είναι σίγουρα η απλή κοπέλα με το πλατύ χαμόγελο που μπήκε στην καρδιά τους πριν 17 χρόνια με τον καφέ της. Είναι μία προνομιούχα παρουσιάστρια που στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, επιδεικνύει προκλητικά τον ακριβό τρόπο ζωής της.
 
Και η ώρα της νοικοκυράς ήρθε. Περιμένουν τον Οκτώβριο για να αλλάξουν κανάλι…
 

Φανή Πλατσατούρα
 

σχετικα αρθρα