current views are: 1

3 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση12:00

H Σοφία Αλιμπέρτη με μαγιό πριν 30 χρόνια!

Η Σοφία Αλιμπέρτη, κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά μπήκε από την ηλικία των 13 χρόνων στον χώρο της λάμψης και της προβολής.

Δημοσίευση 12:00’
αρθρο-newpost

Η Σοφία Αλιμπέρτη, κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά μπήκε από την ηλικία των 13 χρόνων στον χώρο της λάμψης και της προβολής.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά μπήκε από την ηλικία των 13 χρόνων στον χώρο της λάμψης και της προβολής. Παιδί ακόμη, αποφασίζει με την παρακίνηση της μητέρας της να συμμετέχει σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού αναψυκτικού. Ο φακός την θέλει, εκείνη φλερτάρει έντονα μαζί του και το αποτέλεσμα είναι μία πολύχρονη καριέρα στην ελληνική τηλεόραση.

Η νεαρή κοπέλα με τα αμυγδαλωτά μάτια από το Νέο Ηράκλειο ανοίγει σιγά σιγά τα φτερά της και αρχές της δεκαετίας του ΄80 συμμετέχει στις cult ταινίες της εποχής. Γίνεται γνωστή, αποδεικνύει πως έχει ταλέντο και θέληση και μερικά χρόνια αργότερα βάζει πλώρη για την τηλεόραση και τα σήριαλ που παίζονται σε αυτήν.

Ερωτεύεται τον τροβαδούρο του έρωτα Γιάννη Πάριο, μονοπωλεί τα εξώφυλλα των περιοδικών, αποκτά μαζί του δύο παιδιά και τελικά το 1996 χωρίζει. Η ζωή της έχει πάρει τον δικό της δρόμο και εκείνη ανηφορίζει γεμάτη πάθος.Το 2003 κάνει μία νέα αρχή στην τηλεόραση, αυτή τη φορά στο ρόλο της παρουσιάστριας. Αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Αυτό μας έλειπε» στον ALPHA και ακολουθούν και άλλες εκπομπές. Τα παιδιά της μεγαλώνουν, εκείνη δεν έχει προλάβει να τα χαρεί όσο θα θελε. Το 2009 αποσύρεται από την τηλεόραση και αφοσιώνεται στους δύο μονάκριβους γιους της.

Συνοδεύει τον μεγάλο της γιο στο στρατόπεδο, σαν κάθε μανούλα που στέλνει το καμάρι της να υπηρετήσει την πατρίδα. Σήμερα ζει μακριά από τα φώτα που κάποτε της έφερναν την ευτυχία. Και μετά από όλη αυτή τη διαδομή ζωής αξίζει να αναφέρουμε πως… χωράει ακόμη στο ίδιο μπικίνι!