Πιο πάνω από κινηματογραφικούς ρόλους, επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες, η Nicole Kidman βάζει τον ρόλο που της ταιριάζει γάντι, αυτόν της ποθητής γυναίκας. Η φύση στάθηκε αρκετά γενναιόδωρη μαζί της, εκείνη έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη προκειμένου να τελειοποιήσει την εξωτερική της εμφάνιση, μέσα από σκανδαλώδεις πλαστικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα, όμως το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο ικανοποιεί την ίδια και ίσως αρκετά αρσενικά στον πλανήτη.

Η χολυγουντιανή ηθοποιός πόζαρε στον φακό του V magazine και προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων για το καλά σμιλεμένο κορμί της και το αψεγάδιαστρο πρόσωπό της. Παρά τα 45 της χρόνια, φωτογραφήθηκε με εσώρουχα για λογαριασμό του περιοδικού και έγινε το επίκεντρο συζήτησης.

Η γυναικεία της φύση συχνά υπερτερεί της υποκριτικής της υπόστασης. Οι πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει έχουν αλλάξει τις εκφράσεις του προσώπου της, γεγονός που της έχει στερήσει πολλούς ρόλους στην ηθοποιία, αφού το μεγάλο όπλο κάθε ηθοποιού είναι η εκφραστικότητα του προσώπου και των κινήσεών του.

Στερήθηκε το όσκαρ ηθοποιίας, κέρδισε το όσκαρ ομορφιάς. Έστω και ολίγον ψεύτικης...