*Η Λάουρα Νάργες έμαθε μια νέα λέξη: «Αν θα συνεχίσω στον ΑΝΤ1 το ξέρουν οι ιθύνοντες του καναλιού- αυτή είναι μία καινούργια λέξη που έμαθα, ευχαριστώ πολύ…»… Έμαθε; Τότε πως κλίνεται και ποια η ονομαστική ενικού;  
 Υβόννη Μπόσνιακ πήγε να διασκεδάσει στου Μαζωνάκη, χωρίς τον αγαπημένο της Αντώνη Ρέμο. Φορούσε μαύρο, λιτό φόρεμα! Να φορούσε στολή Αμαλίας απ το Λύκειο Ελληνίδων να μας εντυπωσίαζε δε λέω!  

*Με σοφιστικέ λουκ εμφανίστηκε η λαίδη Άντζελα Δημητρίου, σε μια κίνηση αβροφροσύνης προς τους συναδέλφους της Αντύπα και Δέσποινα Βανδή, τους οποίους επισκέφτηκε στο κέντρο που εμφανίζονται. Η λαίδη της πίστας φόρεσε γυαλιά μάλλον πρεσβυωπίας και ταγέρ σε μπλε, σοβαρό χρώμα, ενώ είχε τα μαλλιά της μαζεμένα πάνω. Αν δεν ξέραμε πως σίγουρα αυτός ο μήνας δεν είναι προεκλογικός (διότι για τον επόμενο δεν είμαστε και σίγουροι), θα βάζαμε στοίχημα πως ετοιμάζεται για βουλευτής.  

*Μαζί με την λαίδη, στα μπροστινά τραπέζια βρίσκονταν και η αειθαλής Βάνα Μπάρμπα, με την επίσης καθόλου φυλλοβόλα Τζο Τόγκου με τα όνομα. Πέρασαν πολύ ωραία, ενώ σιγοψιθύριζαν αγαπημένες επιτυχίες! (τι βαριέστε; Και εγώ μεροκάματο βγάζω επιτέλους!)  

*Η Πετρούλα Κωστίδου με τ΄ όνομα, ήταν η σελέμπριτι παρουσία σε εκδήλωση – πανηγύρι στον Όλυμπο και πόζαρε προωθώντας τα ντόπια προϊόντα, σε μια κίνηση  συνειδητότητας και πατριωτισμού, επιλέγοντας να φάει σουβλάκια. Φυσικά καλαμάκια και ουχί διπλόπιττα με τζατζίκια και γύρους, όπου τιγκαρισμένα στα λιπαρά θα ήταν σίγουρα, κόλαφος για την καριέρα της. Η πόζα σουβλάκι – μπούστο μεγάλο- σουβλάκι προτείνεται στο ΕΟΤ για καμπάνια αν σίγουρα έχουμε αποφασίσει να τελειώνουμε με τον τουρισμό σ αυτή τη χώρα!   

Α.Τ.