Γράφει η Φανή Πλατσατούρα Με μαύρο κουστούμι βγήκε και μίλησε ο Βενιζέλος χθες στο Μουσείο Μπενάκη για τα «γενέθλια του» ΠΑΣΟΚ. Πάνε καλέ με μαύρα σε γάμους και χαρές και επετείους; Μήπως ο πολιτικός ανήρ πήρε κιλάκια στις διακοπές του και γι΄ αυτό καμουφλαρίστηκε με το μαύρο σακάκι μέσα στο κατακαλόκαιρο; -όχι και που πριν ήταν σπαθάτος αλλά παράγινε το κακό-. Βέβαια μπορεί να φόρεσε το μαύρο για να ναι ασορτί με τις καρδιές μας. Πάλι καλά δηλαδή που βρήκε νέο αμόρε η Παπαρίζου και χαίρεται και κάποιος σ αυτόν τον τόπο.  

Έλενα μια συμβουλή θα σου δώσω σαν χωρισμένη προς χωρισμένη: Ντύσου καλά στα πρώτα ραντεβού γιατί ένας ντουβουρτζάς του ήρθε του ανθρώπου όταν σ΄ άκουσε στην Μυτιλήνη να λες πως δεν φοράς βρακί μπροστά σε κάποιες εκατοντάδες φαν σου. Oλόκληρη Νικολλέττα Ράλλη και χώρισε η γυναίκα, ενώ ετοιμαζόταν για γάμο και κουφέτα. Στα κρύα του λουτρού τον άφησε τον γυναικολόγο η πρώην STAR και έβαλε πλώρη για καλοκαιρινά μπάνια και ακροθαλασσιές. Εδώ δεν πήρε κατάκαρδα το κόψιμο της εκπομπής της, στον χωρισμό θα τα βάψει μαύρα; (όχι άλλο μαύρο λέμε, φτάνει του Μπένι το ύφασμα που κάλυψε το πλάνο). 

Παρακαλείται η Βάνα να παραδώσει αμέσως ιδιαίτερα μαθήματα στα κορίτσια. Το κόμμα της δεν μπήκε στη Βουλή, εκείνη δεν επωφελήθηκε από την ανάμειξή της με τα κοινά όπως είχε δηλώσει θαρρετά θαρρετά πως έχει σκοπό να κάνει, μερικά «ψιλά» οικονομικά προβληματάκια τα έχει, άνδρα στήριγμα και κολώνα του σπιτιού της δεν έχει, τα περιοδικά μόστραραν το κορμί της χωρίς ρετούς και εκείνη η Μάνα, η Θεά, η Βάνα Μπάρμπα με τ΄ όνομα βάζει το φόρεμα με το ντεκολτέ και πηγαίνει στα μπουζούκια. Όχι θα κάτσει να σκάσει το απόλυτο θηλυκό της... προηγούμενης δεκαετίας. Λύσσαξε σου λέει η Τόγκου. Όλο το βράδυ αναρωτιόταν γιατί της Βάνας να ναι πιο μεγάλα και στητά.  

Toύρτα έκπληξη έκανε η Έλενα Παπαβασιλείου - νέα Βάνα Μπάρμπα μπορείτε να την αποκαλείτε με τον πανικό που έχει σκορπίσει στον ανδρικό πληθυσμό - στον αγαπημένο της Βαγγέλη Περρή. Μωρέ ας με παιρνε και μενα κοντά του στο ΟΛΑ και μια ντουζίνα σοκολάτες και καραμέλες και ότι υπάρχει σε γλυκό θα του πρόσφερα. Και με πολλά κεράκια για να φαίνεται «πλούσιο» το δώρο.  

Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την άλλη έκανε την κόρη και μια τρέλα την έχει πάθει. «Θα βγει από το σπίτι στα είκοσι δύο της και γύρω γύρω θα της φτιάξω μια τάφρο» σχολίασε ο δημοσιογράφος. Αυτά τα παν και άλλοι κύριε άνκορμάν μου. Η δε Καινούργιου βρήκε νέο καημό να ασχολείται μετά τα εχτένσιονς και τη διαφημισμένη σχέση της. Αφού το επαγγελματικό της πρόβλημα το έλυσε, - ναι θα είναι και τη νέα σεζόν στο «Δέστε τους» - έπιασε τώρα το πρόβλημα του ύπνου. Από αυπνίες ταλαιπωρείται η μελλοντική παρουσιάστρια και έχει μεγάλο θέμα. Τόσο βαρύ και ασήκωτο που μέχρι και στο twitter είδηση το κανε. Καλέ μην κουράζεις το μυαλουδάκι σου με τέτοια. Θα πέσει η τρέσα και θα θες εργατοώρες στο κομμωτήριο να την ξαναράψεις.   

«Θα ανατείλει ξανά ο ήλιος» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο τέλος της ομιλίας του και το μαύρο κουστούμι έσκασε ειρωνικό γελάκι.