current views are: 4

4 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση18:24

Star Alert: Σεξ σίμπολ ο Κασιδιάρης, Φαίη μου;

Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα

Δημοσίευση 18:24’
αρθρο-newpost

Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα

Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα Τον χειμώνα ζήσαμε την Σίσυ Χρηστίδου να βρίσκει «γλυκούλη» τον καλεσμένο του Θέμη Αναστασιάδη, χρυσαυγίτη γνωστού ως «Εγέρθητου», με το κωδικό όνομα Καιάδας. Τώρα βέβαια, εμείς όπως το χαμε στο νου μας, ως «γλυκούλη» βρίσκουμε στην κυριολεξία ένα μικρό κομματάκι γλυκό, ή ένα γατάκι, ένα κουταβάκι, ένα μωράκι, ένα λουλουδάκι, ένα βερυκοκάκι και όχι ας πούμε έναν ξυρισμένο γουλί, με μαύρα, που με γουρλωμένα μάτια φωνάζει στρατιωτικά παραγγέλματα σε δημοσιογράφους, αλλά οι παρουσιάστριες έχουν φαίνεται άλλα, τηλεοπτικά γούστα!

Μετά την Σίσσυ ήρθε η σειρά άλλης τηλεστάρ. Ο Γιώργος Λιάγκας διηγιόταν τρυφερή στιγμή απ΄ τις παρατεταμένες διακοπές του ζεύγους στην ζωή και στην τηλεόραση και μοιράζονταν με τους ακροατές του, την οικογενειακή του καθημερινότητα και ευτυχία. Όσο και να σας φαίνεται παράξενο, υπάρχουν ναι, ακόμα ευτυχισμένες οικογένειες, που οι γονείς έχουν δουλειά και σπίτι για να μη πω σπίτια

Μέσα σ΄ όλα ο κ. Λιάγκας διηγήθηκε πως η σύζυγος του, Φαιή Σκορδά, είδα πόζα με μαγιό του κ. Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή των Ελλήνων, που γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη, ζωντανά στην τιβί, ενώ έριξε ποτήρι νερό στην Ρένα Δούρου και που η δικαιοσύνη πρόσφατα αποφάνθηκε για εκκρεμότητες μαζί της! 

Η Φαίη Σκορδά στάθηκε στην φωτογραφία, κοίταξε με νόημα όπως ο ίδιος διηγήθηκε τον σύζυγο της και του είπε: «Ωραίο σώμα ο Κασιδιάρης»!

Όχι, όχι! Οι γραμμωμένοι μυς, οι καλοσμιλεμένες κοιλίες, οι τορνευτοί απολλώνιοι, δεν έχουν ιδεολογία! Χρώμα! Πολιτική τοποθέτηση! Είναι αυταπόδεικτα ποθητοί και αξιοθαύμαστοι! Σάμπως δεν ήταν fitness o Αδόλφος, όσο κι αν του λείπε μπόι; Αλλά και ο Γκέμπελς είχε τη θώρια του με εκείνες τις λέδερ μποτες τις ψηλές. Μη πω για τον Ρούντολφ (όχι το ελαφάκι, τον Ες ντε!), με το γλαρό βλέμμα και τις βάτες στους ώμους! Κόλαση! Αμαρτία!

Το σεξ και πώς να το αποκτήσετε με ιδιαίτερα στην Τρεμπλίνκα, στο Άουσβιτς, στο Ματχάουζεν, στο Μπούχεβαλντ και σ’ άλλα… γυμναστήρια! 
 

 

 

 


σχετικα αρθρα