current views are: 1

3 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση12:29

Οι ζωές των Άλλων – Μία ανασκόπηση της showbiz κάθε 24ωρο

Γράφει η Φανή Πλατσατούρα

Δημοσίευση 12:29’
αρθρο-newpost

Γράφει η Φανή Πλατσατούρα

Γράφει η Φανή Πλατσατούρα Με ένα αίσθημα ανακούφισης ξεκίνησε η νέα εβδομάδα αφού ο πρωθυπουργός μας εγγυήθηκε ότι αυτό είναι το τελευταίο πακέτο επώδυνων περικοπών που μας έρχεται. Σφίχτηκε λίγο η καρδιά μας στο άκουσμα της λέξης αλλά μαθημένοι πια στα δύσκολα είπαμε να το καταπιούμε και αυτό το τελευταίο (;) αγκάθι.

Φως στον ορίζοντα περιμένουμε να δούμε και εμείς, το φως το αληθινό ελπίζει να δει και η αοιδός Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία δήλωσε ορθά κοφτά πως δεν την φλερτάρουν οι άνδρες. Aν το μίνι που φθάνει κάθε φορά στον αφαλό περνά απαρατήρητο, τότε ναι υπάρχει πρόβλημα μανούλα μου. 

Τον διακόπτη της τηλεθέασης προσπαθεί να ανάψει και ο Γιάννης Λάτσιος μπας και δουν φως στο πολύπαθο Μαρούσι. Ο διευθυντής ψυχαγωγίας κρατά στο συρτάρι του ιδέες και προτάσεις και επιστρατεύει τον εαυτό του για το καλό της Τέχνης και του καναλιού του. Άφησε τη διευθυντική καρέκλα και είπε το μεγάλο «ναι» για να κάνει ένα πέρασμα από το Αμάρτημα της Μητρός μου. Ε, αν δεν στηρίξεις και παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει που λένε και στο χωριό μου. Η δε πρώην Λάτσιου νυν Πανταζοπούλου και πάντα τιμημένη Ελένη Μενεγάκη άρχισε τις προσευχές στα μοναστήρια της ξακουστής Άνδρου για να διατηρηθεί το μηνιάτικο στα περσινά επίπεδα. Μέχρι που σκέφτεται σου λέει η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια να σκάσει στην παραλία της με το ίδιο μαγιό για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Τραγωδία η κατάσταση. 

Τελικά μόνο στο γάμο της Παπουτσάκη το είδαμε το φως το αληθινό. Θαμπωθήκαμε από τα φλας και τη βαρύτητα του γεγονότος. Όχι τίποτα άλλο φίλες πονεμένες, χάσαμε και το στοίχημα του νυφικού: Koντό νομίζαμε, με μακρύ έσκασε η νύφη και μας άφησε όλους να μετράμε τα φραγκοδίφραγκα για να βγάλουμε τα χρωστούμενα. 

Και τα φωτεινά θαύματα συνεχίζονται στην πολύπαθη showbiz μας – γιατί μια λατρεία στα εγγλέζικα την έχουμε και να το ομολογήσουμε-. Πρώτα ονόματα της Ψαροκώσταινας βρέθηκαν να αλλάζουν επάγγελμα τώρα στα -άντα. Σεναριογράφος την είδε ο Κανάκης και βγάζει ταινία του χρόνου στα σινεμά. Και ένεκα της οικονομικής στενότητας θα λανσάρει και τον εαυτό του ως πρωταγωνιστή. Οι δε Τσαρούχας – Παπαθωμά το σκέφτηκαν, το φιλοσόφησαν και πήραν σβάρνα τα φεστιβάλ. Στη Δράμα θα παρουσιάσουν την πρώτη τους ταινία με τίτλο «η Επέτειος». Άντε και στη Μπιενάλε της Βενετίας όταν έρθουν τα «χρυσά» πενήντα χρόνια…

Για το τέλος αφήσαμε την «όλα τα κάνω όλα τα καταφέρνω» Νάντια Μπουλέ, η οποία όχι κυρίες μου δεν πήρε σβάρνα τις πλαζ με κοφτό μαγιό αλλά έκανε συναυλίες στη γενέτειρά της τη Ναύπακτο για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες της. Ε τώρα που έχασε και ο μπαμπάς Μπουλές τα δημαρχιλίκια, κάπως πρέπει να ακουστεί το ένδοξο όνομα στον πονεμένο τόπο. 

Πάω να κάνω τη δίαιτα τη θαυματουργή της Βίσση και επιστρέφω αύριο τέτοια ώρα, ανανεωμένη και αδυνατισμένη. Την ακολούθησε και ο Αντώνης ο Ρέμος και βασκάνεται μέρα νύχτα στον καθρέφτη του. Όχι όχι δεν ήταν έμπνευση της «Απόλυτης» ελληνίδας σταρ η δίαιτα. Ξεπατικοτούρα από τα ξένα ήταν και μάλιστα πετυχημένη. 


σχετικα αρθρα