Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα  Είναι πολιτισμός, ζωοφιλία, υψηλό πολιτισμικό επίπεδο, αλλά δε νιώθετε όσοι βιαστήκατε να χλευάσατε την ανάγκη να υπάρξουν ειδικοί κάδοι περιττωμάτων για τα ζώα αυτής της χώρας (τα original με τα 4 πόδια), ενοχές; 

Ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης -και πολύ σωστά- έθεσε στην Βουλή το θέμα: "Τα τελευταία έτη ολοένα και περισσότερο πυκνώνουν οι διαμαρτυρίες πολλών κατοίκων πού διαμένουν στα μεγάλα αστικά κέντρα για το πρόβλημα πού δημιουργείται από τα περιττώματα των ζώων πού δυστυχώς βρίσκονται διασκορπισμένα τόσο σε δρόμους και πεζοδρόμια όσο και σε πάρκα. Εντούτοις, για την άμεση λύση του προβλήματος θα μπορούσαν οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας μας να τοποθετήσουν ειδικούς κάδους περιττωμάτων ή ακόμη και ειδικος χώρους για τα κατοικίδια ζώα ώστε να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες τους όταν τα συνοδεύουν σε εξωτερικός κοινόχρηστους χώρους. Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός: Θα υπάρξει κάποια Διάταξη από τις αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε να ορίζει την τοποθέτηση ειδικών κάδων ή την δημιουργία ειδικών χώρων για όλους τους μεγάλους Δήμους της χώρας μας"; Ε; Ερωτάται ο Υπουργός!

Διότι αυτές είναι οι απορίες και τα προβλήματα του σύγχρονου κατοίκου του Μεταξουργείου, του Αγίου Παντελέημονα, της Ομονοίας, του Μπουρναζίου και του Περιστερίου! Που θα κάνουν κακάκια τα πομεράνιαν τους, τα πεκινουά τους, τα τσιουάουαου τους η μήπως λερώσουν οι τηλεστάρσύζυγοι (ουπς! Sorry), οι κυρίες τους εννοώ, τα Λουμποτέν τους και φαίνεται απλώς καφέ η κόκκινη σόλα

Φυσικά υπάρχουν πάντα οι απολίτιστοι κάτοικοι των αστικών κέντρων και δη της Αθήνας, που απορούν απλώς για το που πήγαν τόσα αδέσποτα σκυλιά και γάτες και σταδιακά εξαφνιστήκανεντελώς! Φυσικά αυτοί δεν είναι οι «δικοί μας» άνθρωποι, να κατοικούν στο Κολωνάκι, στην Εκάλη, στην Πολιτεία, βρε αδελφέ, που είναι μαζεμένοι οι ζωόφιλοι! 

Και μιας και τα πράγματαλειτουργούνρολόι σ αυτό τον τόπο, το μόνο που μας απομένει να διορθώσουμε είναι που θα τα κάνουν οι σκύλοι και οι γάτες! Άσχετο επίσης που δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες να κάνουν τις ανάγκες τους ούτε οι άνθρωποι, άμα σφίγγονται σε καμία δημοσιά! 

Άσχετο επίσης, που κάποιους (όχι εμάς τους πλούσιους, φυσικά και πολιτισμένους!), τους σφίγγουν στα αστικά κέντρα προβληματάκια όπως: εγκληματικότητα, έλλειψη καθαριότητας, ρύπανση, σκοτάδια, άστεγοι, παρατημένοι, παραπεταμένοι, ναρκομανείς να πεθαίνουν αβοήθητοι καταμεσής του δρόμου, έμποροι να πουλάνε θάνατο μπροστά στα μάτια των περαστικών, έλλειψη δρόμων, περασμάτων και σημάνσεων ηχητικών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ανύπαρκτο πράσινο, κακές συγκοινωνίες, παραβατικότητα και άλλα τέτοια, άνευ σημασίας. Σημασία έχει ο Μπούμπης μας να κάνει τις ανάγκες του και να μη λερώσει τα παπουτσάκια της η τηλεστάρ… (sorry μωρέ παιδάκι μου, ξανά, αλλά ξεχνιέμαι), η περαστική κομψή κυρία και να μην ταλαιπωρείται το αφεντικό του να ψάχνει που θα τα πετάξει τα περιβόητα κακάκια!

Ώρες ώρες είμαι βέβαιη πως ζούμε με τους περισσότερους πολιτικούς σε ένα παράλληλο σύμπαν, καταδικασμένο να μη συναντηθεί ποτέ, κρατώντας η όχι Μπούμπη απ΄ το λουράκι!
(γαβ)