Ποιος είπε πως η μόδα είναι μόνο γυναικείο δικαίωμα; Οι άνδρες Έλληνες celebrities συναγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ στη συναυλία των Red Hot Chili Peppers ποιος θα της αλλάξει τα φώτα (της μόδας) γι΄ αυτό ντυθήκαν όλοι έφηβοι σε σκασιαρχείο από το λύκειο. Και δεν ήξεραν απαραίτητα που πάνε όλοι, όπως ας πούμε:


Ο Αντώνης Ρέμος νόμιζε πως πάει στην ψησταριά τα «Τρία Αδέρφια». Άκουσε και για πιπεριές καυτές και φτιάχτηκε για μπούκοβο. Κάνε τώρα ότι διασκεδάζεις.  Ο Πύρρος Δήμας άκουσε ΟΑΚΑ και ντύθηκε για προπόνηση. Και δεν πήρε και μετάλλιο.  
Αντίθετα μετάλλιο πήρε ο Γιάννης Λάτσιος και δεν το αποχωρίστηκε όλο το βράδυ. Μόνο που κοίταζε συνέχεια με αγωνία πότε τελειώνουν αυτοί να βγουν τα μπαλέτα και το λαικό πρόγραμμα.  Δημήτρης Φραγκιόγλου: Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει! Με τέτοια βερμούδα, με τέτοιο μπλουζάκι, με τέτοια αρβύλα, με τέτοιο μαλλί δανεικό από τη Σάσα Μπάστα τουλάχιστον, ότι βρέθηκε άνθρωπος να τον απαθανατίσει για τα κοσμικά. Θα χει να το λέει ακόμη και στα εγγόνια του!    Guest star εμφάνιση: O Γιώργος Λιάγκας - σύζυγος- με τη Φαίη Σκορδά -συμβία- που δεν πήγαν ΟΑΚΑ αλλά στο τσίρκο. Γι αυτό ο Λιάγκας φόρεσε ένα παπούτσι κατακόκκινο, φωτεινό να φαίνεται από μακρυά μη και δε διακρίνεται και τον πατήσουν οι ακροβάτες.