Θραύση έκαναν οι γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από τα ξεσαλώματά του στο Λας Βέγκας. Τόσο μεγάλη μάλιστα που πασίγνωστος παραγωγός πορνό ταινιών του έκανε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις ταινίες του.

Δέκα ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια πρόσφερε ο Steve Hirsch στον πρίγκιπα για να παίξει στην ταινία με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Μπελάδες με το Χάρι»!

 

Σύμφωνα με το TMZ που πρώτο έβγαλε στη φόρα τις πομπές του πρίγκιπα δημοσίευσε μάλιστα και μια επιστολή που όπως υποστηρίζει είναι του Hirsch και αναφέρει:

 

«Ενθουσιαστήκαμε πολύ με τις φωτογραφίες σας από τα πρόσφατα γλέντια σας στο Λας Βέγκας. Δυστυχώς ότι συμβαίνει εκεί, σπάνια μένει μόνο εκεί. Θα θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνεται ο πιο cool πρίγκιπας όλων των εποχών με το να πρωταγωνιστήσετε σε μια διασκεδαστική, sexy και μεγάλου προϋπολογισμού ταινία για ενήλικες που θα έχει τίτλο “Μπελάδες με το Χάρι”».

 

Μάλιστα ο παραγωγός αφήνει την επιλογή του σκηνικού στον πρίγκιπα και του προτείνουν να πάρει μαζί του όλους τους γαλαζοαίματους φίλους του.

 

«Φυσικά ο… μικρός Χάρι θα έχει ειδικό ρόλο στην ταινία», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή, εννοώντας φυσικά τα  προσόντα του πρίγκιπα.

Πηγή: ikypros.gr