Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα
Ούτε σεκιούριτι, ούτε κρυφές συμφωνίες για αποκλειστικά, ούτε τάχα μου δε θέλουμε διαρροές στη «προσωπική μας στιγμή», ούτε δηθενιές. Η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης μετά από 20 χρόνια δεσίματος, κράτησαν για τον εαυτό τους και τους πολύ αγαπημένους τους το γάμο τους και διέθεσαν φωτογραφίες απ τη χαρά τους, σε όλους.

Απέδειξαν έτσι περίτρανα πως άμα δε θες να σε βρουν οι παπαράτσι, πολύ απλά, δε σε βρίσκουν! Τήρησαν τις ισορροπίες ανάμεσα στη χαρά μιας ιδιωτικής τελετής και του κοινωνικού μοιράσματος της. Παντρεύτηκαν όχι για τους δημοσιογράφους και την δημοσιότητα, αλλά για τη πάρτι τους και τα αισθήματα τους

Η Έλενα Ακρίτα ανέβασε στην προσωπική της σελίδα φωτογραφίες από τον γάμο αλλά και από τη δεξίωση που ακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής, σημειώνοντας πως «ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές και εδώ και στο inbox. Ειλικρινά με έχετε συγκινήσει και δεν είναι καθόλου τυπικό... Βέβαια, θα μου πεις ο Γιώργος κι εγώ... το βιαστήκαμε λίγο (ούτε 20 χρόνια δεν γνωριζόμαστε, βρε παιδί μου), αλλά ξέρετε τι λέει ο σοφός λαός: Ή μικρός μικρός παντρέψου :)... Οι φωτό είναι από την μηχανούλα μας της πλάκας, δεν τις λες και θεές από άποψη ψηφιακής ανάλυσης, βολευτείτε μ' αυτές, συνάδελφοι, όπως όπως... Εμείς είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να το κρατήσουμε μυστικό χτες! Την επόμενη μέρα... δικό σας!». 

Εντάξει! Δεν έχω απαιτήσεις να έχουν όλοι οι θιασώτες της ελληνικής τηλεόρασης ή της καθ ομολογίαν τους κοσμικοί, την αξιοπρέπεια, την καλλιέργεια, την ευγένεια της κ. Ακρίτα. Κατανοώ πως θεωρώντας επίκεντρο του κόσμου τον εαυτό τους, οι περισσότεροι απ αυτούς, κάνουν συμφωνίες, πουλάνε τις τελετές τους σε περιοδικά επί πληρωμής, ή τις βαφτίσεις των παιδιών τους σε φίρμες για δωρεάν μωρουδαικά.

Τα ξέρω όλα αυτά και τα ξέρετε και εσείς πια, αλλά τουλάχιστον όλοι αυτές οι κοσμικές φάτσες, που πολύ νοιαζόμαστε για τα προσωπικά τους, όλοι, ας τηρούν τα προσχήματα, ας προσφέρουν κάνα νερό στους δημοσιογράφους που ξεροσταλιάζουν στα κάγκελα, ας μη συμπεριφέρονται ως Αντουανέτας και ας ξέρουν πως και εμείς χαζολογώντας θα δούμε τα πλανά απ΄ τις μεγάλες τους στιγμές, που αφορούν αποκλειστικά αυτούς. Δε μας κόβεται κι όρεξη δα…