Τη Μύκονο επέλεξε η Χολιγουντιανή σταρ, Ντέμι Μουρ, για τις διακοπές της. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο νησί των Ανέμων παρέα με καλούς φίλους, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Μάλιστα, την Παρασκευή το βράδυ η πασίγνωστη σταρ έφαγε με την παρέα της σε ένα από τα πιο in στέκια του νησιού. «Ήταν πάρα πολύ απλή και όμορφη. Δεν ζήτησε κάτι περίεργο και ήταν ευγενέστατη. Έφαγε διάφορα είδη sushi. Μαζί της ήταν περίπου πέντε άτομα» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, όπου βρίσκεται το εστιατόριο που επέλεξε η Ντέμι Μουρ στην εφημερίδα.

Η ηθοποιός πάντως δεν συνοδευόταν από τον κατά δώδεκα χρόνια νεότερό της Νεοζηλανδό ηθοποιό Martin Henderson, με τον οποίο οι φήμες τούς θέλουν το τελευταίο διάστημα ζευγάρι.

Η μελαχρινή ηθοποιός κατάφερε να μη γίνει αντιληπτή από δημοσιογράφους και παπαράτσι αφού η χρονική περίοδος που επέλεξε να επισκεφθεί τη Μύκονο είναι πιο ήσυχη και οι περισσότεροι έχουν φύγει από το νησί. Οι πληροφορίες, δε, τη θέλουν να έχει ενθουσιαστεί από το Νησί των Ανέμων και να δηλώνει γοητευμένη από το τοπίο, τις παραλίες και τον κόσμο.