*Στις φωτογραφίες της βάφτιση της ανιψιάς του Ματέο Πατζόπουλου, η Ελένη Μενεγάκη φορούσε στεφάνι στα μαλλιά της, λευκό φόρεμα και θαλασσί κορδέλα στη μέση. Ούτε αυτή να βαφτιζόταν…  *Η Κατερίνα Μουτσάτσου έσπασε για άλλη μια φορά την σιωπή και δήλωσε στο Πρώτο Θέμα: «Όταν έβαζα στο Google HELLENE το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαινε ήταν ένα site από το FYROM που έλεγε ότι οι έλληνες δεν είναι έλληνες. Μέχρι τον Απρίλιο που κυκλοφόρησε το βίντεο μου έβγαινε αυτό το site. Ο Όρος Greek στα αγγλικά έχει εκφυλιστεί. Σημαίνει πια κλέφτης.  Γι αυτό πρέπει να τη φέρεις και να την συνηθίσεις στο αυτί σου, αυτή τη λέξη». Αυτή δεν είναι πια Κατερίνα. Είναι Μπουμπουλίνα!  

Ναταλία Δραγούμη εμφανίζεται με μαγιό στη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί «Σκάκι». Το χωρίς μαγιό θα ταν περισσότερο άξιο λόγου.   
Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα(η νέα αγαπημένη του εκ Νάξου), συγκατοικούν πια στο ίδιο σπίτι, στα –αλλοίμονο!- Βόρεια Προάστια. Το τι χαρά πήρα τώρα! Ούτε εγώ να συγκατοικούσα με την Κόκλα (με τον Γρήγορη μόνο ως τιμωρία).  

 Α.Τ.