Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα  Άλλα χρόνια τέτοιες μέρες, ασχολούμασταν με τα σχολεία που άνοιγαν, τις φήμες για μεταγραφές στο ποδόσφαιρο και στην τηλεόραση, ενώ χαζεύαμε τα τρέιλερ των εκπομπών, ως προπομπούς του τι θα δούμε το χειμώνα που έρχεται! Το σασπένς φέτος μειώθηκε αρκετά. Τη πρώτη μέρα έδωσαν βιβλία στα σχολειά και δε πιστεύαμε οι γονείς στα μάτια μας, ύστερα απ το περσινό φωτοτυπικό σοκ της Διαμαντόπουλου. Στο ποδόσφαιρο κάτι ακούγεται για τον Ντελ Πιέρο στον ΟΣΦΠ, ως ποδοσφαιριστή αν και στην ηλικία του ως  προπονητή θα έπρεπε να τον σκέφτονται. Και στη τηλεόραση; 

Στη τηλεόραση και τα περσινά τρέιλερ να ξανα - παίζανε, για να μη μπουν και σε έξοδα, το ίδιο θα μας έκανε! Η Μελέτη με το ίδιο πάνελ,να την καθαρίζει, να την ξεσκονίζει, να την περνάει ηλεκτρική σκούπα, μια χαρούλα την είχε, αλλά δεν μας είπε και τίποτα καινούργιο. Στο τρέιλερ που είναι μόνη της, σας έγραψα ήδη, πως εμένα μ αρέσει. 

Η Τατιάνα, στο Μίλα, παίζει με τη γνωστή συνταγή της χρόνων, την επιτυχημένη. Δηλαδή; Με τον εαυτό της! Η Τατιάνα, απ τα αριστερά, απ τα δεξιά αλλιώς, από πάνω, από κάτω, εντός, εκτός και επί τα αυτά! Εδώ που τα λένε, είναι τόσο όμορφη που και μουγκή να καθίσει και να κοιτάξει το φακό, πάλι ωραίο θα φαντάζει το τρέιλερ, δε γεννάται θέμα.  

Ο Φώτης και η Μαρία με το γνωστό τους χιούμορ, στο ένα τρέιλερ που κάτι θέλουν να σχολιάσουν για τους Ολυμπιακούς, την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Τζειμς Μποντ, ή ατύχησαν ή δε κατάλαβα εγώ που είναι το αστείο! Στο άλλο που κάνουν τους οικείους τους χαρακτήρες, τους αλά καρτούν γέρους, μ άρεσαν πιο πολύ.  

 Άτυχο, όμως και αναπνευστό ήταν και το τρέιλερ του Δέστε τους, απ το ποίο περιμέναμε κάτι παραπάνω σε χιούμορ! Χωριστά πλάνα και γύρω γύρω όλοι, η Ηλιάκη, ο Μουτσινάς, η Καινούργιου και το παιδί που δε θυμάμαι το όνομά του. Κάνουν σα γύρω γύρω όλοι, κοίταζαν οι βασικοί παρουσιαστές ελαφρώς βαριεστημένα, κάπως σοβαρά και αγέλαστα γύρω τους και τέλος! Τι τους ήρθε; Μάλλον ζαλάδα απ τις φούρλες!  

Κατά τα άλλα; Τίποτα! Τέσσερις εκπομπές και πολύ μας πέφτουν! Με αυτά να βολευτούμε και έκπληξη ουδεμία. Οι φήμες λένε δε πως τα μισά τηλεοπτικά προγράμματα είναι καταδικασμένα να μην γίνουν. Κάτι σόου και κάτι μεγαλεπήβολα θεάματα ζητάνε απ όσους συμμετέχουν, λέει, να δουλεύουν χωρίς αμοιβή! Και όπως πάει, όσοι θέλουν να περνιούνται ως σταρ στις μέρες μας, θα πληρώνουν και κάτι. Το τζάμπα πέθανε αλλά και η εργασία, επίσης…