Η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της κι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων τηλεοπτικών σεζόν.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Νίκου Μουτσινά “Τα Βαφτίσια”, μίλησε στο Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου για το ρόλο της “Ξένιας” που την έκανε γνωστή και πάντα την ακολουθεί, για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ησαϊα Ματιάμπα, αλλά και για τη σχέση της με τους άντρες γενικότερα. 

Διαβάστε παρακάτω μέρος της συνέντευξης:

-Πιστεύεις ότι πάντα θα σε ακολουθεί ο ρόλος της “Ξένιας”;

Νομίζω πως ναι. Η "Ξένια" δεν θα φύγει ποτέ. Ακόμη και τώρα, που τελείωσε πια το συγκεκριμένο σήριαλ, κάποιοι άνθρωποι με φωνάζουν στο δρόμο "Ξένια" κι εγώ γυρίζω. Είναι σαν δεύτερο όνομα πια για μένα. Ούτως ή άλλως, ήταν μία αξέχαστη εμπειρία όλο αυτό που έζησα διότι, όπως όλοι ξέρουμε, είναι πολύ σπάνιο στην εποχή μας να κάνεις τόσο μεγάλη επιτυχία- σε μικρό χρονικό διάστημα και σε τέτοια ηλικία. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα αυτό που συνέβη.

-Θα μπορούσες να ήσουν το ίδιο καλά στα επαγγελματικά σου αν ήσουν μόνη σου, αν δεν βρισκόσουν κατά καιρούς σε κάποια σχέση;

Έχω περάσει και διαστήματα που ήμουν μόνη μου και αισθανόμουν μια χαρά! Εξαρτάται τι φάση περνάς και αν είναι επιλογή σου το να είσαι μόνη. Πιο καλά ψυχολογικά πάντως είμαι όταν νιώθω ερωτευμένη και όταν αισθάνομαι καλά ή ζω όμορφες στιγμές με το σύντροφό μου.

-Τώρα είσαι ερωτευμένη, όπως γράφεται;

Εγώ δεν απαντάω ποτέ σ αυτά. Είμαι μια χαρά. Και ο καθένας ας το πάρει όπως νομίζει.

-Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν σε σχέση με τον Ησαία Ματιάμπα;

Δεν έχω απαντήσει ποτέ σ αυτά και ούτε πρόκειται να το κάνω στο μέλλον! Αν αρχίσω να μιλάω γι αυτά τα θέματα θα χάσω πολύ χρόνο από τη δουλειά μου, αλλά και από τον προσωπικό μου χρόνο.

-Πως είσαι όταν ερωτεύεσαι;

Είμαι πολύ χαρούμενη, δουλεύω με πολύ καλή και ευχάριστη διάθεση, είμαι πιο "ζωντανή" γενικότερα. Μου φαίνεται!

-Ζηλεύεις όταν είσαι σε σχέση;

Αρκετά, αλλά πάντα όταν μου δίνουν δικαίωμα, δεν είμαι καμιά τρελή. Πρέπει ο άλλος να με προκαλέσει για να ζηλέψω. Αλλιώς, δεν θα δω μία ωραία κοπέλα και να φοβηθώ.

-Εσένα σε ζηλεύουν;

Συνήθως ναι, αν και οι περισσότεροι άντρες δεν το παραδέχονται, δεν το δείχνουν, γιατί είναι εγωιστές (γελάει).

-Έχεις χαστουκίσει ποτέ κάποιον άντρα;

Ναι, το έχω κάνει. Με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ! Είχα νιώσει ότι δεν με σεβόταν και αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο για μένα.

-Δεν το μετάνιωσες;

Όχι. Απλά, δεν το ξανάκανα.

-Εσένα δεν σε χαστούκισαν ποτέ;

Όχι βέβαια!

Πηγή: radar.gr