Ένας γάμος, ένα διαζύγιο και μία εξωσυζυγική σχέση. Η Heidi Klum είδε τη ζωή της να ανατρέπεται από τη μια στιγμή στην άλλη, άφησε στην άκρη ταμπού και καθωσπρεπισμούς και παραδόθηκε με πάθος στον νέο της έρωτα. Η σχέση της με τον σωματοφύλακά της Martin Kirsten έγινε πρωτοσέλιδο στις κίτρινες φυλλάδες και μας θύμισε σκηνές από ταινία. «Ο σωματοφύλακας», η κινηματογραφική ταινία που σκηνοθετήθηκε από τον Mick Jackson και έσπασε ταμεία από τις πρώτες μέρες προβολής της μοιάζει σαν να γράφθηκε για τη Heidi Klum και τον... υπηρέτη της!

 Ο Kevin Costner στον ρόλο ενός bodyguard που προστατεύει την διάσημη και απειλούμενη Whitney Houston. Γίνονται ζευγάρι στην αρχή από ανάγκη, έπειτα από πόθο, πάθος, έρωτα. Το σενάριο της ταινίας έρχεται να «δέσει» με τη ζωή του σούπερ μόντελ. Ο πρώην σύζυγός της την κατηγόρησε δημοσίως πως πριν ακόμη προχωρήσουν στην έκδοση του διαζυγίου τους, το μοντέλο και παρουσιάστρια διατηρούσε δεσμό με τον σωματοφύλακά τους.

Εκείνη έσπευσε να απαρνηθεί τα λεγόμενά του Seal ενώ έριξε τις ευθύνες για τη διάλυση του γάμου τους στον ίδιο, λέγοντας πως ήταν άπιστος ως σύζυγος. Ζήτησε μάλιστα από το Δικαστήριο να λάβει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους.  «Ναι έχω σχέση με τον σωματοφύλακά μου» παραδέχθηκε την Πέμπτη η Heidi Klum, στο τηλεοπτικό σόου της Katie Couric, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στην παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί. Αρνήθηκε όμως για ακόμη μία φορά ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον γοητευτικό άνδρα, πριν χωρίσει οριστικά με τον τραγουδιστή. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το νέο (;) ζευγάρι σε απόμερη παραλία να ανταλλάσσει τρυφερές αγκαλιές, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Τελικά ο σωματοφύλακας που προσλήφθηκε για να απαλλάξει την γερμανίδα καλλονή από προβλήματα, της δημιούργησε και άλλα... αισθηματικής φύσεως!

Φ.Π.